Zdravím, zkoušel jsem co dokáže můj počítač a nerad jsem si nastavil 2monitory.. ale jako výchozí jsem nastavil ten druhý monitor který nemám. A teď když je zaplej počítač nic nevidím mám černou obrazovku a nevím co stím. Proto vás žádám o pomoc/radu. Díky
PS:píšu z jiného počítače.
2monitory na 1PC
-
- Pohlaví:
Re: 2monitory na 1PC
Restartuj PC a opakovaně mačkej F8, tam vyber Režim nouze /měl by ses tam dostat/ a tam to nastavení změň.
Nebo z toho, z kterého píšeš si půjč monitor a zapoj ho jako ten chybějící. Ale řešení Blue Spirita je efektivnější :)
Boužel to řešení od blue spirita mi nejde. A doma nemám více kabelů k monitoru. jen jeden.
Ano v nouzovém režimu počítač spustím a de mi obrazovka. Dám nastavení a hned mi vyjede že je zde nastaven jen jeden monitor, výchozí. Tak dím OK. Vypnu počítač a zapnu. Ale pak zase černá obrazovka.
-
- Pohlaví:
Vykašli se na to co ti vyjede a normálně to nastav. V nouzovém režimu ten druhý monitor není vidět a z toho důvodu to píše že je jeden.
Ono se to asi nepodaří hned - musíš zkoušet. Pak jedině připojit ten druhý, jak bylo psáno výše.
Ono se to asi nepodaří hned - musíš zkoušet. Pak jedině připojit ten druhý, jak bylo psáno výše.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak přehoď kabel...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H