Seknutí PC
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Seknutí PC
Ahojte, mám takový problém, který už dýl trvá. Když hraju hry nebo se divam třeba na film, tak po nějaké době se mě sekne PC a zacne vrcet reproduktor... nic jinšiho nezbývá než restart... někdy se to sekne třeba až za týden nebo po dlouhém hraní nějaké hry... a pak třeba několikrat za sebou do hodiny a nevim co už stím, tak prosím jestli někdo vite, tak porad'te díky :)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Seknutí PC
Teploty, ventilátory?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím že tím ne... říkal jsem si, jestli to není zdrojem, ale to by se restartoval pc... měl jsem ge-force 8800 512 gts a nedávno jsem si koupil msi 560 gts a pořád to samé, takže grafika s tim taky nic společného nemá... ale možna teda s tou teplotou, jestli to třeba málo chladí, tak že se to sekne, ale když jsem třeba dlouho na internetě a sekne se to, tak co by se mě tam mohlo tak rychle přehřát... když už někdy i ty hry vydrží par hodin...
-
- Pohlaví:
Co si myslíš není důležité. Stáhni http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... hwmonitor/ a po hraní koukni na teploty.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Teploty kolem těch 40 stupnů... většinou se to stáva při hraní her, ale někdy i jen tak, když třeba jsem jen na internetě a dívam se na serial
Zpět na “Problémy s hardwarem”