Mám dva "problémy" s googlem (teda ony to nejsou ani tak problémy, ale zajímalo by mě, proč to tam není... třeba někdo má stejný "problém")
1) proč se mi pod výsledky hledání nezobrazuje odkaz na danou stránku v google archívu, už to tam nemám pěkně dlouho a netuším proč
2) tohle sice není problém, ale zrovna google reklamy mi nevadí a napravo od výsledků hledání se mi už taky delší dobu nezobrazují a netuším proč a přitom tam výdycky byli a podotýkám že google v AdBlocku nemám
Google vyhledávání: 1) chybí archiv, 2) chybí reklamy
Google vyhledávání: 1) chybí archiv, 2) chybí reklamy
Naposledy upravil(a) Myloš dne 02 pro 2011 21:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „google vyhledávání“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „google vyhledávání“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „google vyhledávání“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „google vyhledávání“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: google vyhledávání
že bych psal tak nesrozumitelně?

to hlavní je, že se mi pod výsledkem hledání nezobrazuje odkaz na stránku jako v archívu .. vždycky to tam bylo a netuším proč to tam ted není, a google určitě archív nerušil

to hlavní je, že se mi pod výsledkem hledání nezobrazuje odkaz na stránku jako v archívu .. vždycky to tam bylo a netuším proč to tam ted není, a google určitě archív nerušil

Re: Google vyhledávání: 1) chybí archiv, 2) chybí reklamy
1) Nová fičůra:
Když najedeš na příspěvek, objeví se napravo od něj takové šipečky. Když na ně najedeš, vpravo se objeví náhled stránky včetně odkazu na Gůůglovic archlíf, pokud v něm stránka je.
2) Taky napravo nemám reklamu – očividně proto, aby se tam vešly ty náhledy.
Když najedeš na příspěvek, objeví se napravo od něj takové šipečky. Když na ně najedeš, vpravo se objeví náhled stránky včetně odkazu na Gůůglovic archlíf, pokud v něm stránka je.
2) Taky napravo nemám reklamu – očividně proto, aby se tam vešly ty náhledy.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
1) o šipečce napravo jsem teda věděl, ale že mám archív hledat tam, to by mě teda nenapadlo
2) tak ten náhled se stejně vždycky jen vysune, reklama by se mohla dočasně skrýt pod něho...
Jinak díky :))

2) tak ten náhled se stejně vždycky jen vysune, reklama by se mohla dočasně skrýt pod něho...

Jinak díky :))
Aby si někdo stěžoval, že není reklama
Ale myslím, že jsem někde četla, že tam nebude, ale mám jen ten dojem a nevím nic dalšího.

Ale myslím, že jsem někde četla, že tam nebude, ale mám jen ten dojem a nevím nic dalšího.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2062
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 22:08
-
-
- 3
- 4081
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek