sháním někoho schopného přes tvorbu webů. Mám přesně vymyšlenou strukturu, jen je problém, že moc neumím s html kódy či tak. A Wordpress mi nestačí, protože tam není vše, co bych chtěl. No prostě a jednoduše, chci nějakého znalce, co by mi pomohl vytvořit web, dle mých představ. Co se týče designu, tak jsem vcelku dost zdatný v ps, takže není problém vytvořit vzhledové prvky. Možná bych nejdřív začal s bezplatnou doménou a až později přešel na placenou. Bylo by strašně fajn mít skype (chaty, hovory)...
Co byste z toho měli? No tak, byli byste prostě součástí toho projektu.
takováhle by byla úvodní stránka, kde bych měl 3 weby (+ forum asi)

Takhle by vypadala každá ta stránka, každý REGISTROVANÝ uživatel by mohl vytvářet příspěvek (k tomu bych chtěl hodnocení plus případně třeba nějaký počty stažení určitého prvku.)
Rozdělilo by se to do tří sloupců - jak vidíme nejpopul. , nejstahovanější ... nejnovější + žánry!!! správnost by čekovali moderátoři a obsah by upravovali (případně). pak bych tam chtěl ještě vyhledávátko. Pak bych tam chtěl mít fórum, ktere bych také mohl libovolně upravovat (nechci ho mít oddělené, aby se lidé nemuseli víckrát registrovat).