Nazdar, když mám aktivní firewall Kerio, tak se nedostanu na žádný počítač v síti, který jsem si nasdílel, když Kerio vypnu a zapnu Windowsáckou bránu, tak se mi počítače v síti normálně zobrazí a mohu s nimi pracovat normálně.
Jak nastavit Kerio, aby mi sdílení fungovalo??
Díky
Kerio blokuje sdílení PC v síti..
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pokud nemáš plnou tzn. placenou verzi tak nemůžeš...to je jedna z věcí které mě na keriu pěkně štvou...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Minor píše:ale už kerio zas nepoužívám mám spyware terminator
Asi sem tupoun ,ale co má společného Kerio (firewall) se spyware terminatorem ?????????
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
jiribori píše:Já jednoduše kerio po tu dobu sdílení vypnu a po skončení práce zase zapnu.![]()
![]()
Vzhledem k tomu že sdílení taky nepoužívám často, tak to asi budu dělat taky tak... jen mě zajímalo, jestli se to nedá nějak nastavit, placenou verzi nechci... a přenášim soubory tak jednou za čtrnáct dnů, tak ho hold budu vypínat..
Ale dík
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”