Vliv rozlišení na rychlost počítače? Vyřešeno
Vliv rozlišení na rychlost počítače?
Ahoj, mám takový dost lamerský dotaz. Má rozlišení při běžné práci s počítačem vliv na rychlost? Abych byl přesnější... mám monitor 19" a na něm rozlišení 1152x864, a když si místo něj koupím vetší monitor např. LCD 22" s rozlišením 1920x1080 bude to asi vetší záhul na grafickou kartu atd... mám pravdu? jde mi o to, že nemám až tak dobrý počítač a zda bude vůbec možné v takovém rozlišení normálně pracovat. Díky
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vliv rozlišení na rychlost počítače?
Spíš jestli tohle rozlišení grafika umí a abys z toho obrazu taky něco měl, tak by neškodilo připojení alespoň přes DVI... Na rychlost systému to mít vliv nebude
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problém se může vyskytnout ve hrách, kdy GK nemusí stíhat a při snížení rozlišení zas nebude hezký obraz...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Mám ATI Radeon HD 2600 Pro. výstup DVI má, a taky přes něj to chci propojit s monitorem. takže opravdu vliv rozlišení nebude mít vliv na rychlost systemu?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nebude, akorát nepočítej, že tohle nastavení budeš mít i ve hrách.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Re: Vliv rozlišení na rychlost počítače? Vyřešeno
jo to mi je jasný že ve hrách ne... díky moc za odpověď.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2280
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7906
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4919
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 0
- 2539
-
od ComputerAsylum