Tato sestava dle slov známého nemá dostatečný výkon. Často je využívána ke střihu videa, uprávě fotek. Údajně pomalá odezva při jednotlivých příkazech nebo spouštění aplikací, delší průběh jednotlivých úkonů.
S reinstalací OS si vmžiku poradím, avšak bych rád znal váš názor, zda by mělo cenu do některé z komponent ( HDD, GPU nebo CPU ) investovat.
Zvýšení výkonu, přestavba PC
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zvýšení výkonu, přestavba PC
V čem stříháš a upravuješ fotky a videa? Po domácí a nebo profi?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Re: Zvýšení výkonu, přestavba PC
Mám tušení, že používá Sony Vegas Pro a dále Photoshop. Žádná komerční tvorba, spíše domácí a poté tvorba pro veřejnost ( různé organizace jako sportovní kluby aj.)
Dle parametrů sestavy bych řekl, že výkon je slušný, ale nemůžu to objektivně posoudit, protože s danou činností zkušenosti nemám. Napadlo mě vyměnit HDD za SSD, případně vysokootáčkový HDD.
Nebo si jiného názoru?
Dle parametrů sestavy bych řekl, že výkon je slušný, ale nemůžu to objektivně posoudit, protože s danou činností zkušenosti nemám. Napadlo mě vyměnit HDD za SSD, případně vysokootáčkový HDD.
Nebo si jiného názoru?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1685
-
od Gerra
Zobrazit poslední příspěvek