Nic jsem si neobjednala, ale mám zaplatit za m-platby 11k*

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

swot20
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Nic jsem si neobjednala, ale mám zaplatit za m-platby 11k*

Příspěvekod swot20 » 14 pro 2011 18:16

dobrý den potrebovala bych moc poradit

S t-mobilem mám smlouvu od roku 2003. V prosinci jsem však s hrůzou zjistila co mám aktivováno ve svém mobilu a co všechno je možné provádět.. 8.12.2011 20,13 mi přiŠLA sms o potvrzení pltatby. Jelikož jsem unavená už od všech nabídek a nesmyslů, které na mobil chodí,volala jsem okamžitě na operátora abych se dověděla, co to m-platba vůbec je a proč mi posílají tuto sms. První reakce byla, že to byl omyl,ale až si zavolám zítra.To jsem ještě jen tak nechala tuto službu zablokovat.Když omyl, tak omyl,ale přesto mi to nedalo a druhý den jsem volala. Dověděla jsem se, že proběhly jen čtyři m-platky cirka za 2400 kč + poplatky. Podala jsem reklamaci, že to bude jen formalita. K úžasu mému i mého okolí nejen , že reklamace nebyla uznána,ale faktura do 5.12. přisla ve výší 11145. Vůbec nevím co dělat. Operátoři mluví své namluvené fráze. Obvinují mě , že jsem dala někomu přístupové kody atd. Prostě jak gramofonová deska.Můžete mi někdo poradit.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 14 pro 2011 18:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis + sekce

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nic jsem si neobjednala, ale mám zaplatit za m-platby 11

Příspěvekod mmmartin » 14 pro 2011 19:44

Obrať se ne Český telekomunikační úřad
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”