Komplení rada ohledně nového telefonu

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Ovce
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Komplení rada ohledně nového telefonu

Příspěvekod Ovce » 15 pro 2011 17:09

Peťa já ho mám kvůli velkému display protože moje prsty taky nejsou nejmenší :D, když sem držel experii mini skoro jsem na to neviděl a hlavně jsem musel mít stylus protože jsem se nemohl do těch ikonek trefit díky malému display :D.

no HTC není tak špatný ale hodně mě znepokojují ty řeči co hodně nadávají na baterku a HTC upravě Androidu, prý je to děs ..
|NB|Acer TimelineX 5830TG|DESKTOP|Intel Core i9 - 9900K, 16GB Kingstone Predator, GB RX 480,MSI 390Z ACE, Samsung 840EVO 120GB, Barracuda 3TB, SS Focus 850 Gold, Kraken X62, NZXT H500i

Reklama
Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 15 pro 2011 17:14

Ovce tak víš o čem mluvím s těmi prsty :-)

Ovce
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Ovce » 15 pro 2011 17:16

No hold my z velkýma prstama to máme u mobilů těžký :)
|NB|Acer TimelineX 5830TG|DESKTOP|Intel Core i9 - 9900K, 16GB Kingstone Predator, GB RX 480,MSI 390Z ACE, Samsung 840EVO 120GB, Barracuda 3TB, SS Focus 850 Gold, Kraken X62, NZXT H500i

KRA
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod KRA » 15 pro 2011 17:26

Qwasyx0 píše:Samozdřejmě netvrdím že Samsung má špatné výrobky, to ne, ale s htc se těžko může srovnávat.

Si asi upadnul ze židle ne? HTC lepši jak SAMSUNG či Apple? Obrázek To byl doufám jen špatný vtípek.. Měl si vůbec možnost srovnat nějaký telefon ve stejné kategorii jako je HTC a Samsung? Asi né co? :D

Jen bych dodal. ŽE špičkový GALAXY SII je mobilem roku a těsně druhý je iPhone 4S :lol: a až někde na 4 místě je směšný HTC Sensation :wink:

MOBIL ROKU
a podobně i rok 2010 :wink:

To asi nebude jen tak..

Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 15 pro 2011 18:04

Ještě bych měl dotaz k tomu Sony Ericssonu. Jaký je rozdíl mezi Neo a Neo V? Tady je porovnání a z toho vychází, že Neo má lepsí foťak o 3Mpx, ale zase Neo V je na stránkách sony ericssonu výš, takže je asi novější. Který je tedy lepší?

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 15 pro 2011 18:12

KRA píše:
Qwasyx0 píše:Samozdřejmě netvrdím že Samsung má špatné výrobky, to ne, ale s htc se těžko může srovnávat.

Si asi upadnul ze židle ne? HTC lepši jak SAMSUNG či Apple? Obrázek To byl doufám jen špatný vtípek.. Měl si vůbec možnost srovnat nějaký telefon ve stejné kategorii jako je HTC a Samsung? Asi né co? :D

Jen bych dodal. ŽE špičkový GALAXY SII je mobilem roku a těsně druhý je iPhone 4S :lol: a až někde na 4 místě je směšný HTC Sensation :wink:

MOBIL ROKU
a podobně i rok 2010 :wink:

To asi nebude jen tak..

Já bych tyhle soutěže jako mobil roku zase nebral na 100% vážně :D , Iphone bych úplně vynechal, jednak cenou a jednak hrůznou podporou v čechách, možná bych tak srovnal galaxy S II s nějakým HTC a potom už je to jen věc vkusu...

Qwasyx0
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Qwasyx0 » 15 pro 2011 19:59

Zajmavý, každej má jiný testy, já zase vidím testy kde iPhone vyhrává každej rok ;-) a to víš že jsem měl možnost porovnat ty plastový samsungy s tvrzeným sklem iphonu a ten IPS displey porovnat s SAMOLEDem a řeknu ti ten rozdíl je patrnej... Samsung mne sklamal hlavně v tom Galaxy Ace, že si nechaj tolik zaplatit za takový model, kde konkurence je o 2000kč levnější.
A jak jsem psal, netvrdím že Samsungy nejsou špatný, ale v těchto cenových relacích se nevypllatí, leda až nad Galaxy S a výš, ale to bych se možná spíš koukal po HTC Desire HD nebo HTC HD2.
S těmy testy jsi mne celkem pobavil, každej testuje jinak a tvrdit že tenhle je ten správnější, zvlášť v česku, kde jsou ceny i zákazníci jiní než v americe, kde je to úplně jinak.
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 15 pro 2011 20:41

Abychom se dostali k meritu věci, já osobně mám HTC Incredible S, zatím skoro za rok naprostá spokojenost, telefon používám na telefonování, focení, maily (používám gmail, naprosto luxus aplikace s perfektní synchronizací) a občas na vzdálené připojení, dále potom také jako wifi hotspot připojení pro book, když jsem v terénu (dřív jsem měl Nokii a to byl někdy horor) veškerá podpora mi vyhovuje s Androidem spokojenost, ale celkově s telefonem, díky o pul milimetru utopenému sklu na něm nemám jedinej škrábenec (a to s k telefonu někdy chovám jako k nevlastnímu bráchovi) zadní strana také bez poskvrnky.Mimochodem to bych vyčetl Iphonu, že sice působí kompaktněji, ale hned je podrbanej, jako byla trojka, tak i čtyrka.
Co je mínusem je výdrž baterky, prostě jeden den, ale mám za den cirka šedesát hovorů, dost emaily a čumím na net.Ale v podstatě máte jedno jestli den, nebo den a půl, to je prostě potíž všech chytrejch telefonů.Chyba je ta, že není baterka, tedy technologie,která by vydržela týden, je to stejný, jako u booků, co je to za book, který vydrží dvě hodiny :-(

racik198
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod racik198 » 16 pro 2011 15:29

Iphone vyhrává testy jen proto že vždycky se snaží přijít poslední, A Samsung je teda někde jinde než HTC Srovnej třeba vlajkové loďe Sensation a SGSII SGSII je o 25% výkonnější než sensation a podle testů je i celkově lepší.
Jinak k tématu:
SGS
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... -galaxy-s/
Galaxy W
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... -galaxy-w/
Optimus Black
http://mobilni-telefony.heureka.cz/lg-p ... mus-black/
Xperia Neo V/Neo
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony ... peria-neo/
Xperia Pro
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony ... peria-pro/
Tady máš výběr nejlepší je asi Galaxy W/SGS/Xperia Pro Optimus black taky není k zahození :)
PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 18 pro 2011 11:00

K předchozím dotazům...mobilplanet jsou šedivky jak vyšité. Se podívej na cenu. Problém není a nebude dokud nebudeš muset reklamovat. Pak budeš nadávat jak čert. Prodejce se bude vykrucovat jak jen může, protože tyhle šedivky nemůžeš reklamovat u oficiálního servisu, ale u prodejce. Sám jsem tam koupil Samsunga Star a samozřejmě to byla distribuce pro Francii s dohranou češtinou... Takže asi tak k mibilplanet

Co se týká telefonů, tak SGS II je špička společně s Galaxy Nexus. Display a výkon úžasný. HTC Sensation je fajn, ale ten display se jim moc nepovedl. SuperAMOLED by mu slušel líp. CO se týká Retiny v iPhonu, tak je opravdu dobrá, ale SuperAMOLED Plus ji strčí do kapsy. Prostě iOS jsou jen osekané omalovánky. Parodie na systém. iPhone jsem měl všechny generace a nějak jsem nepochopil, co se všem na tom tak líbí :? Je to hloupý telefon za neskutečnou cenu a s tím tvrzeným sklem... To samé sklo má i SGS II, tak se tady neoháněj kvalitou zpracování. Jen si zkus ať ti ten tvůj zázračný iP spadne nechtě na zem a máš krásnou pavučinu a oprava je drahá jak prase :lol: iPhone je pro jednoduché lidi... Kdo chce opravdu funkční telefon s tím, že si chce vše nastavit, tak jde do Androidu. Tam se může vyřádit až až.

Jinak tvému výberu by nejvíc vyhovoval ten Ace, SGS nebo Nexus S
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 18 pro 2011 21:05

Moc díky všem za rady. Chtěl bych pořídit Sony Ericsson Xperia Neo, ale nevím jestli se mi to povede, protože už jich je na trhu málo.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Rada ohledně zdroje k pc
    od Lokna » 12 kvě 2025 12:16 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    3310
    od windroid2 Zobrazit poslední příspěvek
    12 kvě 2025 13:20
  • PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
    od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1
    2151
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    05 dub 2025 11:36
  • Výběr telefonu pro tchyní
    od HelFix » 03 lis 2024 15:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    3
    2781
    od richchie Zobrazit poslední příspěvek
    04 lis 2024 19:28
  • Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
    od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    9
    3614
    od muffin105 Zobrazit poslední příspěvek
    24 lis 2024 14:41
  • Výběr chytrého telefonu pro Taťku
    od klimA. » 04 pro 2024 02:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    3
    1822
    od Zivan Zobrazit poslední příspěvek
    04 pro 2024 14:28

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”