Google chrome - v čem je vlastně tak dobrej?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Google chrome - v čem je vlastně tak dobrej?
Nedá mi to, abych se nevyjádřil k problémům kolem prohlížečů. Je to stejné jako s OS Windows. Jestliže uživatel stahuje a instaluje vše možné a vše chce odzkoušet, má potom PC "zacpaný" všelijakou havětí a nastanou problémy s rychlostí a stabilitou. Stejné je to s prohlížeči, pokud je doplňuje všemožnými doplňky, toolbary a nevím, čím ještě. Často jsou pochybného původu a kvality, tak utrpí rychlost i stabilita prohlížeče. Ono vlastně záleží, jako většinou, na tom mezi židlí a PC, co vše s PC dělá či vyvádí. Pokud se uživatel chová rozumně a vybere si prohlížeč podle svého gusta, je většinou spokojen s tím svým.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
chrome je najrýchlejší jednoznačne
Proto preferuji Operu – ta má pro mě většinu potřebných funkcí už v sobě. Přesto jsem do ní 7 pluginů nacpal. Představa, že bych měl Firefox nebo Chrome, pak by tam pro samý plugin nebylo k hnutí.Pic píše:Stejné je to s prohlížeči, pokud je doplňuje všemožnými doplňky, toolbary a nevím, čím ještě. Často jsou pochybného původu a kvality, tak utrpí rychlost i stabilita prohlížeče.
Chrome prorazil jednak kvůli rychlosti, jednak díky podpoře Googlu. Jestli ještě platí to o té rychlosti fakt nevím.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Myloš: O té rychlost,... testoval sem vícero flash her v FF a Chrome. V Chrome se načetli rychlejc a netrhali se. Ve FF se trhali a načítali dlouho.... ale ta rychlost je dost subjektivní záležitost. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V ničem. Swapuje jak zběsilý a žere ram jako by dnešek měl být jeho poslední (a taky že byl). Rozšířený je, protože jeho instalaci cpou do pomalu každé free aplikace. Padal mi na stránkách, kde bylo poněkud více flashe, apod. Vymaže se mu cache a leze jak slimák než si zase naswapuje. Nevím, co na něm vidíte...
No a s novými verzemi Vám pěkně nacpou reklamní banner do lišty 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto: To mluvíš spíš o novým Firefoxu, ne? Máme to úplně naopak. Akorát s tou pamětí souhlasim, ale nač se omezovat, když mám 4 GB a jestli mi to sežere o trochu víc je mi jedno (proč tu paměť nevyužít, že?), u toho co dělám na PC to nepoznám. Chrome mi zatím ani jednou nespadl, to jsem tvrdil dřív i o FF, bohužel, nová verze sklamala.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
memphisto: Na tohle téma už jsme vedli SZ flame. Ale nicméně řešením je to co napsal Pic.
"Pokud se uživatel chová rozumně a vybere si prohlížeč podle svého gusta, je většinou spokojen s tím svým."
"Pokud se uživatel chová rozumně a vybere si prohlížeč podle svého gusta, je většinou spokojen s tím svým."
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3504
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 5546
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 1
- 10736
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4749
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3035
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”