Zdravím,
Chtěl jsem nasdílet mimo rámec místní sítě pár složek a vyzkoušel DropBox, ale nevyhovuje mi jelikož velké soubory nejdříve musí upnout na server a já bych rád tu svou složku nasdílet a nikam jí neposílal… jde o cca 50GB. Konkrétně se jedná o filmy a tak bud stream, sdílet, FTP. Snad je řešení a nebudu kvůli tomu kupovat NASku.
sdílení složky do sítě internet
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: sdílení složky do sítě internet
Jako nejdulezitejsi vec potrebujes verejnou IP adresu.
Pokud ji mas, tak uz je jenom na tobe, jestli si z PC udelas webserver a ostatni budou do tve slozky pristupovat pres prohlizec a nebo si nainstalujes nejaky jednoduchy FTP server a budou se k souborum dostavat pres FTP.
Pokud ji mas, tak uz je jenom na tobe, jestli si z PC udelas webserver a ostatni budou do tve slozky pristupovat pres prohlizec a nebo si nainstalujes nejaky jednoduchy FTP server a budou se k souborum dostavat pres FTP.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
No na duležitou informaci jsem zapoměl - veřejnou IP nemám a proto mám problém něco vymyslet.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Opera Unite, Teamviewer, Hamachi
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
TeamViewer používám na vzdálenou správu, ale dá se využít tedy i jinak? Bych raději přes IE - bez použití softu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přes IE bez veřejky a jiného softu nemožné
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
To vypadá, že budu muset do NAS... Díky
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
NAS ti bez veřejky taky bude na dvě věci
Pokud jde o Operu unite, pak tu Operu musíš mít jen ty, ostatním pošleš jen link.
Navíc ji nemusíš ani instalovat, pokud použiješ portable verzi.
Navíc ji nemusíš ani instalovat, pokud použiješ portable verzi.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Unite jsem si ráno nainstaloval a spokojený… Jen budu muset u providera pořešit upload, ale myslím si, že max 2MB mi na stream nebude stačit. (DivX) momentálně mám 512
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2431
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
18 čer 2025 16:25
-
- 4
- 3007
-
od Grander
02 dub 2025 15:29
-
- 1
- 3271
-
od TechShowGamer
27 črc 2024 06:31
-
- 0
- 1767
-
od Vítek Pokorný
16 dub 2025 11:34
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 5098
-
od petr22
27 pro 2024 12:29
-