Wifi, občas vypadává

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

walkerman
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Wifi, občas vypadává

Příspěvekod walkerman » 16 pro 2011 15:10

Zdravím, mám dojem, že se soused nabourává do mé wifiny.. normálně to běží všechno ale jednou za den (minimálně) se mi v pravo dole jak je 5 čárek vedle sebe (od nejmenšího po největší) zobrazí trojúhelníček, tak musím odpojit jít vyndat ze zásuvky wifinu + internet a zase nahodit a přihlásit se na wifinu, mé ségře to problém nedělá tak ve wifině problém nebude předem děkuji za radu
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji

Reklama
peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Wifi, občas vypadává

Příspěvekod peacoq » 16 pro 2011 15:14

...to si ale protirecis > tobe to dela, a sestre to nedela, a to budete (asi) a jedne wi-fi, a tedy jestlize by soused extreme vytizil wi-fi (a vy meli placene jen pomale pripojenin, aby to melo tak extremni vliv), tak by problem s udrzenim mela nejspis i ona.
A jinak > wi-fi zaheslovat (ne snad?).

( A jen dodam, ze wi-fi se siri vsemi smery, ale kupodivu ''nejak hure smerem nahoru'' ve smsylu do patra domu, a v pripade paneloveho domu potom i rozhodujen ''kolik zeleza je v ceste'', a take v jedotlivych PC se lisi komponenty pro prijem signalu, ...a tedy neplati, ze: sestra je se signalem v pohode, a tak ty bys mel byt taky (a jste-li oba na jedne wi-fi a soused by tam byl taky, tak pokles/zpomaleni kvality by zaznamenala i ona). )
Naposledy upravil(a) peacoq dne 16 pro 2011 15:34, celkem upraveno 1 x.

walkerman
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod walkerman » 16 pro 2011 15:32

Já jsem na tyhle věci "lajk" nám právě tyhle věci dělal soused, tak nevím zda-li se nám do wifiny nabourává, není nějakej příkazovej řádek nebo něco na zjištění toho kolik lidí je na wifině ?
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 16 pro 2011 15:39

Sousedum na* , a kdyz ne rovnou to, tak aspon neverit > uvedom si, ze pres wi-fi je (pripadne) pripojen na internet prostrednistvim modemu a to je idetifikovatelne zarizeni, a prd vis, kde a co by na netu nekdo cizi delal a co potom vede napriklad k blokaci pristupu na forum, online hrani, apod...
(wi-fi neni anonymni zarizeni za predpokladu, ze si potom nezmenis aspon IP adresu na komplu, tak cesta pres wi-fi vede k tomu, kdo je prijemnce pripojeni ''ma smlouvu s providerem'', a v tomto pripade je to domaci wi-fi a neni ucelem ''svuj net'' sdilet s cizimi lidmi).

Wi-fi zaheslovat., ...a kdyz tomu vubec nerozumis, pockej na rodice a s nima na wi-fi nastavis heslo - to se nastavuje jednoduse pres IP adresu zarizeni.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • WIFI 4,5,6
    od draxxx » 10 kvě 2025 17:26 » v Sítě - hardware
    7
    5371
    od peta501 Zobrazit poslední příspěvek
    10 kvě 2025 18:58
  • Rozšíření wifi
    od ps » 17 zář 2024 15:23 » v Sítě - hardware
    0
    3577
    od ps Zobrazit poslední příspěvek
    17 zář 2024 15:23
  • Prepojenie pc a tv cez wifi Příloha(y)
    od mandes » 31 led 2025 01:09 » v Sítě - hardware
    1
    2806
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    31 led 2025 07:08
  • Wifi Router do bytu Příloha(y)
    od desperado007 » 22 čer 2025 21:48 » v Sítě - hardware
    13
    3366
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    27 čer 2025 21:38
  • WiFi zařízení pro 2 generační dům