Blbnou USB porty

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Blbnou USB porty

Příspěvekod peacoq » 16 pro 2011 18:47

Ano, pise to, ze ovladac neni potreba - ale jak vidis, tak potreba jen, protoze PC si zarizeni samo priradit neumi, ale vyzve te k aktualzaci ovladace = potebuje ho (a nebo ma problem nekde jinden jak ti x-krat pisi, a ne jen v usb-portech). V tom pripda se podivej po googlu, zda se nekde ovladac neobjevi - zadej nazev a typ, a mozna se nekde obkjevi (to jen pro jistotu).

Ale jinak, ...ctes vubec neco? Toto jsi mel delat hned v uvodu > vyhledat vyrobce a hledat ovladac, a nebo ze mas PC otestovat, a ...To, ze ti PC skocil do ''modre smrti'' to je problem nekde jinde, a ne v mysi. Z bezpecnostnich duvodu by se PC neshodil jen kvuli problemum s mysi, nebo s usb-porty obecne.

Reklama
walkerman
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod walkerman » 16 pro 2011 18:56

neustále mluvíš o té "modré smrti" možná to je tím, že v zuřivosti jsem zkusil všechny 4 porty za sebou a docela v rychlosti tak se mi to vyplo ale to tu momentálně neřeším, řeším tu aktuálně ovladače
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji

peacoq

Příspěvekod peacoq » 16 pro 2011 19:00

Ty neresis nic, protoze nedelas nic z toho co ti clovek napsal hned jako prvni - ale dojdes k tomu az na treti strance...

http://www.trust.com/service/guides/ins ... eshooting/ ...jsi schopen klikout treba na rady vyrobce? > jeden z problemu jsou i stare ovladace, ktere blokuji nove.

A to, ze z tebe leze -vytrhnul- sem mys ze vsech portu, tak to si taky muzes podekovat, ...asi si neuvedomujes, ze porty jsou pod napetim -sice malymn ale jsou- a ze rychle vytrhavani usb vede jak k poskozei zarizeni, tak i k poskozei portu, a potom se pc chova ''jako v ohrozeni'' a schodi system a vypne se.

Teprven budes-li si jisty, ze jsi overil ovladace, usb-porty jsou v poradku, a PC se shodilo z duvodu tveho pristupu ''vytrhavat usb tak rychle, jak je to jde'' = zakladi veci, a porad nic > tak potom muzes pristoupit k ovladacum zakladove desky, a to musis vedet jako desku mas.
Ono vse ma svuj duvod i postup, a kdybys to delal > uz by ses ted mozna hledal ovladac k desce.

--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Pro 16, 2011 7:07 pm) ---

Download TRUST KEYBOARD AND MOUSE drivers - page 1 ...nezminil sem, aby jsi ovladac zkusil hledat a netu?

http://drivers.softpedia.com/get/KEYBOA ... USE/TRUST/

walkerman
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod walkerman » 16 pro 2011 19:10

Ano říkal jsi to ale na tyhle věci jsem "lajk" ... nevím co kde mám stáhnout.

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2011 19:12) ---

+ nevím jestli mám něco odinstalovat, snažil jsem se odinstalovat to "neznáme zařízení" ale bylo by to na dlouho

peacoq

Příspěvekod peacoq » 16 pro 2011 19:14

Tak se podivej do istalovanych programun, zda tam neni stary ovladac, pripadne je poskozey tvym pristupem k veci > je-li tam, musi se odinstalovat, branil by ''nacteni'' novych ovladacu.

walkerman
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod walkerman » 16 pro 2011 19:15

Koukal jsem do přidat či odinstalovat a tam nic není, žádný zařízení a v tom správce zařízení se moc štourat nechci chtělo by to přesný návod, omlouvám se za to, že chápu pomalu ale .... :( nutně to potřebuji

peacoq

Příspěvekod peacoq » 16 pro 2011 19:17

Ikonka Start/Spustit (vlevo dole - ikonka WIndows) - Kontrolni panel - Programy a funkce (nevim, jak je to presne cesky, ale zobrazi se nainstalovane programy a abecedne by tam bylo asi neco od -trust-)

walkerman
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod walkerman » 16 pro 2011 19:21

mám windows 7 a žádná ikonka windowsu tu není

peacoq

Příspěvekod peacoq » 16 pro 2011 19:22

Vis co - toto je na dlouho, napis mi do zpravy skype a ja te navedu tak, ze mi na skype hovoru budes sdilet plochu a tak ti rovnou povedu ruku kde na co kliknout.

Nemam co delat, a tak mas stesti - jinak ty nedelas co se ti rekne a kdyz k tomu konecne dojden tak reknes, ze seke komplu chovas jako k brambore..., mozna, ze jsi tom zbrklym vytrhavanim usb poskodil ''matrici'', tedy ve smyslu toho, ze sis mozna odpalil vstupy jako takove a tak usb ani uz nejdou.

No, ikonka Windows = Start/Spustit je ikona duhoveho okna vlevo dole = i tak podrobne ti to popsat vede k tomu, ze reknes - ja nemam ji.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”