Ahoj kluci.
Stáhnul jsem si na zkoušku tenhle program. Líbí se mi v tom programu kdejaký ty styly, ale když si nějaký styl aplikuju, tak vydrží cca 2 dny a pak se mi to všechno zobrazí v nějakym defaultu a musim to nastavit znova. Něco jako v 98čkách. Program má možnosti reaplikovat styl při startu win, ale to je moc zdlouhavý. Nevíte někdo co s tím?
Díky
StyleXP 3 (Vyřešeno)
StyleXP 3 (Vyřešeno)
Naposledy upravil(a) Mister.G dne 08 úno 2007 14:19, celkem upraveno 1 x.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
podle me je zbytecny pouzivat tyhle programy (style xp , tunexp ....) zbytecne to zatezuje pc .... a ten stejny problem jsem mel asi pred rokem co jsem neco podobneho pouzival ....
Hvězdiček máš sice jak naseto, ale pán se neptal, jestli je to zbytečný nebo ne. Chce to mít hezčí, tak ať má, já to mám taky. A že to zatěžuje PC - to jo, ale to by musel mít PII s 128 RAM. Na modernějších strojích absolutně nic nepozná.

StyleXP odinstaluj a stáhni si toto:
http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Themes/UXTheme-Patch-For-Windows-XP-SP2-Final.shtml
Je to patch na knihovnu UXTheme - budeš moci používat různý skiny bez použití programů třetí strany. Je to free a na stránkách máš i návod, jak aplikovat patch.
Na netu jsou mraky různých skinů a témat, třeba tady:
http://www.customize.org/
Když si téma stáhneš, nakopíruj ho do \windows\resources\themes k původním skinům XP. Pak si jednoduše téma vybereš v nastavení obrazovky. Toto ale funguje pouze s patchnutou knihovnou UXTheme.dll.

Já bych si tu orig. knihovnu určitě schoval pro případ nouze, ale pro systém je tahle knihovna důležitá. To znamená, že pokud ji smažu, přejmenuju nebo nahradim, tak win si automaticky vytvoří novou originální. Je to taková ochrana proti nechtěnému smazání systémovejch souborů a následný nestabilitě.
Vím, že tohle dělal Win Home a u Prof se tato ochrana dala vypnout. Jen už si nevzpomenu kde.
Takže pokud jí přepíšu, win udělá novou a následně jí hned používá a já mám utěrku.
Jen to vypnout
Vím, že tohle dělal Win Home a u Prof se tato ochrana dala vypnout. Jen už si nevzpomenu kde.
Takže pokud jí přepíšu, win udělá novou a následně jí hned používá a já mám utěrku.
Jen to vypnout

K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A zkoušel jsi to provést v nouzovým režimu? Jinak vůbec nemám tucha, že Wokna něco takovýho dělají, ještě jsem se s tím nesetkal - to jakože se neustále kontroluje obsah adresáře Windows a cokoli je novýho, přepíše se původním?. U mě to proběhlo bez problémů - prostě jsem si knihovnu nakopčil na druhej disk a spustil patch. 

Takže díky všem a nejvíc Elusive za tu knihovnu. Vyřešeno s pomocí tohoto topicu.