FREE avira - jak aktivovat ve Win 7? Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: FREE avira - jak aktivovat ve Win 7?

Příspěvekod Martin63 » 17 pro 2011 13:52

Z těchto stránek jsem stahoval libovolné viry. http://www.viry.org/ , je jich tam snad 20000. Vím, že je tooblar reklama, ale ať jsem stáhnul co jsem chtěl, tak Web Protection rozpoznal virus, kromě 12 ze 138. Teď jsem stáhnul další várku, z 300 jich nerozpoznal jenom 5. Je to otravná lišta, s tím já souhlasím, ale jak se mi přes tuto lištu mohou do pc dostat viry :idea: já přes ní nehledám, ani nic podobného, jde jenom o to, aby mi chytla virus z nějáké nevyžádané stránky, což chytne, narozdíl od Zone Alarmu. Který jsem taky takhle testoval.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Reklama
peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 17 pro 2011 13:54

OK, ahoj :idea:
(ale ty ses dobrej chemik...)
:bottle:

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 17 pro 2011 15:29

Kam jdeš, ještě počkej! :smile: furd nevím jak mám nainsalovat ten tooblar :lol: mam si teda stáhnout to OTL a dám sem zkopírovat to co mi vyjde?

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 18 pro 2011 09:30

Děláš, jako by firewall někdy ohlašoval infekci... Nějak si pleteš funkce
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 pro 2011 10:01

Mám dojem, že komu není rady, tomu není pomoci, jak praví jedno přísloví.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 18 pro 2011 12:45

Žbeky píše:Děláš, jako by firewall někdy ohlašoval infekci... Nějak si pleteš funkce

Tak, ale už mi to s*re!!! Já tu bouchnu vzteky jak petarda! Mam si stáhnout to OTL a vy se alespoň pokusíte mi poradit, jak tam dám tu lištu? Já po vás žádný Firewall nechci, který stejně do pc pustí skoro každou infekci. A radu, že Ask tooblar propouští do pc viry sám od sebe nechci slyšet :twisted: Já Firewall nechci! To je tak těžké to pochopit!!! Já chci ten tooblar a poradit s jeho instalací to je VŠECHNO CO PO VÁS CHCI. NECHCI FIREWALL!!! Jenom radu jak mám teď nainstalovat ten tooblar :blush:

peacoq

Příspěvekod peacoq » 18 pro 2011 12:59

''A radu, že Ask tooblar propouští do pc viry sám od sebe nechci slyšet'.', ...ano, a vysledek je takovy, ze ty nehces nic slyset, ale on uz te vice-mene ani nikdo neposloucha :bigups:
Lide si prichazeji pro radu, a nikoli, aby prezentovali svoji hloupost a agresi stylem > to nechci slyset, a navic se prit s lidmi co ti radi (a nepochybne toho vedi vice, nez ty a tak je nejen vhodne -ale i nutne- nasledovat jejich doporuceni - jaro3 je tak vstricny a ochotny, az je cloveku lito co ty v reakci na to predvadis).

...myslim, ze tu radu jsi dostal x-krat a doporuceni nedbas, zamenujes pojmy a funkce i prestoze je ti to x-krat a detailne vysvetleno, tak se svoji agresivitou to dopracujes akorat tam, kde (uz) jsi (...) >
:idea:
Aviru si poradne odinstaluj > nejlepe Revo Uninstaller - pote vycisti registry Ccleaner/en - Restartuj PC - instaluj Aviru a Restartuj PC. Pri nove instalac potvrd Install Web Protection > je to volitelna polozka pri procesu instalace = musis potvrdit (a ne jen slepe klikat ''Dalsi-Dalsi''), a tim se automaticky nainstaluje i Ask Toolbar = tedy doplnlova instalace ask-listy automaticky se instalujici pri potvrzeni uvedene volby.
Naposledy upravil(a) peacoq dne 18 pro 2011 16:48, celkem upraveno 3 x.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 18 pro 2011 16:37

Děkuji, děkuji, děkuji, moc........ toto jsem potřeboval slyšet! Mohlo mi to ušetřit moje i vaše nervy :D . Děkuji, nicméně jsem se na začátku ptal jak aktivovat web protection, s Firewallem jste začali vy. Já nechtěl poradit, co si mám do pc dát místo Web protection od Aviry. Já chtěl pouze napsat jak to mám udělat aby mi šel web protection. Stačil pouze tento komentář, já se nikoho neptal, co si mám do pc dát místo web protection. Jaro3 je hodný, laskavý člověk, to jsem poznal, ale stačilo mi napsat pouze tohle. Já nic slepě neinstaloval, měl jsem Avast, a tam se ochrana netu zapínala automaticky. Já si myslel u Aviry, že je to jenom nějáká nesmyslná lišta, která nemá nic společného s ochranou. Jsem se spletl, to se snad taky může stát.

peacoq

Příspěvekod peacoq » 18 pro 2011 17:34

Rika se tomu -komplexni reseni problemu/dotazu-, a bylo-li ti neco doporuceno a i detailne vysvetleno, ale stale na to nedbas a trvas na svem (dodavam: myslnem) nazoru > delej co uznas za vhodne :bigups: ...ale potom pocitej i s tim, ze az ti kompl ''zahori pod rukama'' podle tohoto budes jen tezko hledat pomoc.

K te blbosti cemu rikas ''tesovani viru'' > nejenze nevis co delas, a byt' to delas na nejakem pokusnem PC, tak ...to potom na takove debility asi (ne-) mas i extra modem :profesor:

...ale podle toho co jsem od tebe zpozoroval ti preji (v dobrem duchu, protoze jinak je mi to pochopitelne jedno): ...aby jsi natrefil na vir co ti tzv. ''rozlomi desku'' - behem vteriny na kompl zautoci stovka viru a vsechny jsou modifikovane tak, ze jsou slozene z ''jadra'' ruznych viru, takze jejich odstraneni vesmes ani neni mozne, a navic takovy utok casto poskodi i ram-panet), a potom staci prepichout mys, flashku, a ve tvem pripade staci, kdyz to napadne modem, tak ono si to uz cesticku najde, ...a potom nazdar :lama:

/

''Celé co je tady jsem nečetl, ale...'', ...tak by sis to mel radeji prvne precist.

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 18 pro 2011 18:45

Jestli to -Celé co je tady jsem nečetl,v posledním příspěvku patří mě tak na vysvětlenou-normální jedinci testují v sandboxu.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 18 pro 2011 18:57

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”