Mám mít obavy z koupě telefonu u cesky-mobil.cz? Vyřešeno
Mám mít obavy z koupě telefonu u cesky-mobil.cz?
Jaké máte zkušenosti s cesky-mobil.cz? Vypadá to, že to budou asi šedivky, ale zase to vypadá, že by byla i možnost reklamace u prodejce v případě potíží. Také mám dojem, že z IMEI telefonu se dá vyčíst zem pro kterou byl určen ne? Pokud by to šlo, mohl bych telefon koupit přes internet podívat se na IMEI a pokud bych nebyl spokojen mohl bych využít vrácení do 14ti dnů bez udání důvodu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mám mít obavy z koupě telefonu u cesky-mobil.cz?
Čti ZDE. Klasický obchod se šedivkami. Reklamace nemožná.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Jsem to očekával no. A mobilprovas.cz je na tom taky stejně?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To samé. Hledej než se zeptáš! Už ta nízká cena tě musí odradit...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
kamo nehledej nizce ceny a nasetri si
Našetřeno by bylo ale hledám nejlepší nabídku.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý den,
Rád bych za společnost Kahoro s.r.o., provozovatele e-shopu www.cesky-mobil.cz reagoval.
Zboží nabízené v tomto obchodu je buď z české distribuce - označeno "CZ distribuce"
> cena je vyšší, reklamaci můžete uplatnit v autorizovaných servisech výrobce, zboží je pořízeno přes českého distributora
nebo bez označení "CZ distribuce"
> zboží je pořízeno od zahraničního dodavatele z Německa, reklamaci řeší prodejce
Zboží je řádně nakoupené, proclené a je na něho podle zákona ČR poskytována záruka. Skutečnost, že na zkušenosti s reklamacemi převládají negativní recenze je nemilá, ovšem ruku na srdce - kolik spokojených zákazníků půjde a podělí se o svou pozitivní zkušenost a naopak - kolik toto udělá nespokojených zákazníků. Spokojenost zákazníka je vždy na našem prvním místě - nejsme žádný gigant, abychom si z negativních ozev nemuseli dělat hlavu. Bohužel s tím mnoho nenaděláme, pokud si zákazníci stěžují na veřejných serverech, odkud většinou nelze zjistit o koho se jedná, abychom mohli sjednat nápravu.
Žádné informace o zboží neskrýváme, naopak - raději nepřijmout objednávku, jestliže hrozí nespokojenost, než získat špatné hodnocení.
Děkuji, že jste si našel čas o přečetl si i naše vyjádření.
Přeji úspěšný zbytek dne.
--
S pozdravem,
Lukáš Hovorka, DiS
SEO/SEM Manager
Rád bych za společnost Kahoro s.r.o., provozovatele e-shopu www.cesky-mobil.cz reagoval.
Zboží nabízené v tomto obchodu je buď z české distribuce - označeno "CZ distribuce"
> cena je vyšší, reklamaci můžete uplatnit v autorizovaných servisech výrobce, zboží je pořízeno přes českého distributora
nebo bez označení "CZ distribuce"
> zboží je pořízeno od zahraničního dodavatele z Německa, reklamaci řeší prodejce
Zboží je řádně nakoupené, proclené a je na něho podle zákona ČR poskytována záruka. Skutečnost, že na zkušenosti s reklamacemi převládají negativní recenze je nemilá, ovšem ruku na srdce - kolik spokojených zákazníků půjde a podělí se o svou pozitivní zkušenost a naopak - kolik toto udělá nespokojených zákazníků. Spokojenost zákazníka je vždy na našem prvním místě - nejsme žádný gigant, abychom si z negativních ozev nemuseli dělat hlavu. Bohužel s tím mnoho nenaděláme, pokud si zákazníci stěžují na veřejných serverech, odkud většinou nelze zjistit o koho se jedná, abychom mohli sjednat nápravu.
Žádné informace o zboží neskrýváme, naopak - raději nepřijmout objednávku, jestliže hrozí nespokojenost, než získat špatné hodnocení.
Děkuji, že jste si našel čas o přečetl si i naše vyjádření.
Přeji úspěšný zbytek dne.
--
S pozdravem,
Lukáš Hovorka, DiS
SEO/SEM Manager
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já doporučuji zakoupit CZ distribuci, jak jí zjistit už tu máš popsáno a nějak nepobírám založení duplicitního vlákna.
Člověk se pořád učí.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mám mít obavy z koupě telefonu u cesky-mobil.cz? Vyřešeno
Já vůbec nepobírám zakládání podobných vláken obecně. Podle mě se stačí řídit rozumem a nespamovat fórum každým prdem...
Zde považuji za vyřešené.
Zde považuji za vyřešené.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr telefonu pro tchyní
od HelFix » 03 lis 2024 15:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2781
-
od richchie
Zobrazit poslední příspěvek
04 lis 2024 19:28
-
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3614
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Výběr chytrého telefonu pro Taťku
od klimA. » 04 pro 2024 02:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 1822
-