Maximální cena: 10 500,- (do této ceny, to "nejlepší" ...)
Podmínky: aby vydržel, tzn. kvalitní zpracování... (dotyčný se k věcěm nechová úplně přívětivě...)
A) http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g570-d267955.htm
B) http://www.alza.cz/hp-635-d255572.htm
Pro kterou variantu by jste se přikláněli?
Díky za tipy...
Rozhodnutí mezi 2 NTB Vyřešeno
Re: Rozhodnutí mezi 2 NTB
Pokud se má vybírat mezi těmato dvěma NB tak bych šel asi do HP pokud to chceš na práci :)
HP
+ 7200 RPM
+ relativně lepší procesor
+ zvukárna
+ matný display
x stejná paměť RAM
x grafická karta je uplně stejná
HP
+ 7200 RPM
+ zvukárna
+ matný display
x stejná paměť RAM
|NB|Acer TimelineX 5830TG|DESKTOP|Intel Core i9 - 9900K, 16GB Kingstone Predator, GB RX 480,MSI 390Z ACE, Samsung 840EVO 120GB, Barracuda 3TB, SS Focus 850 Gold, Kraken X62, NZXT H500i
Teď jsem se ještě díval na videorecenze...
Vzhledem k tomu, že to bude pro uživatele, který nikdy neměl PC tak mne znervózňuje ten touchpad na HP... Je poměrně málo rozlišený:-( A chybějící numerický blok. Jedinou výhodou oproti Lenovu je matný displej a 2,3GHz ... HP je slabší v konektorové výbavě:-(
Lenovo má na CPU prozměnu L3 cache
Už řeším detaily typu: Lenovo=zdarma myš, HP=zdarma brašna :-)
To HP mne nějak odrazuje dojmem, ale zase láká na CPU...
Vzhledem k tomu, že to bude pro uživatele, který nikdy neměl PC tak mne znervózňuje ten touchpad na HP... Je poměrně málo rozlišený:-( A chybějící numerický blok. Jedinou výhodou oproti Lenovu je matný displej a 2,3GHz ... HP je slabší v konektorové výbavě:-(
Lenovo má na CPU prozměnu L3 cache
Už řeším detaily typu: Lenovo=zdarma myš, HP=zdarma brašna :-)
To HP mne nějak odrazuje dojmem, ale zase láká na CPU...
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ovce píše:Pokud se má vybírat mezi těmato dvěma NB tak bych šel asi do HP pokud to chceš na práci :)
HP
+ 7200 RPM
+ zvukárna
+ matný display
x stejná paměť RAM
kde jsi zjistil 7200 ? ja vidím jenom 5400?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Disky jsou stejné... Tam rozdíl není...
Jedinný rozdíl je v CPU a v zpracování - HP se mi zdá "bytelnější"...
Jedinný rozdíl je v CPU a v zpracování - HP se mi zdá "bytelnější"...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Osobně bych sáhl po Intelu. Navíc má numerickou klávesnici.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Do notebooku bych šel taky jedině Intel, sice je dokázaný že na AMD procesorech se vydrží dýl pracovat, ale zase to přehřívání... Za mne rozhodně Lenovo.
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
bral bych ten prvni
PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
Re: Rozhodnutí mezi 2 NTB Vyřešeno
Tak nakonec zvítězilo HP... Rozhodla kritéria: 1. notebook v živote, robustnější konstrukce, matný displaj, lepší CPU. Jak říkám, velmi jsem se obával pevnost konstrukce. tento by mohl chvíli vydržet. Alespoň někdo vyzkouší AMD v NTB:-)
Díky za tipy.
Díky za tipy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 6510
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”