Podložka pod myš
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Podložka pod myš
Ani ne tak rychlo a pomalou jako spíš rychlou a přesnou. Rychlejší podložky se používají právě výhradně na hry, což je i ta má. Ty pomalejší můžou sloužit třeba grafikům, kterým jejich "tuhý" pohyb myši vyhovuje. Je to jen otázka výběru...
Hlavně potřebuju přesnou páč hraju jako Sniper a nesmí se prohybat a při sklusu mi ta miš někdy odskakuje že zamířim a mířim uplně jinam něž chci jako ta údajně herní podložka co teď mam. Tak mi ohodnoťte tu podložku co sem si vybral 
Hlavně mi tu nedávejte odkazy na uplně obyčejný podložky a už vůbec nechci levný, o design mi de taky

Hlavně mi tu nedávejte odkazy na uplně obyčejný podložky a už vůbec nechci levný, o design mi de taky
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
neni to spis mysi jakou mas ? ja mam takovou a ta obcas lita ze strany na stranu
Tady máš odkaz, bude se ti hodit - http://skolakov.webnode.cz/cesky-jazyk-3-trida/
PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B
556996324 píše:neni to spis mysi jakou mas ? ja mam takovou a ta obcas lita ze strany na stranu
No kdyby si viděl ten můj šrot na čem ta myš jezdí tak změníš názor, na začátku oblouk jako kráva, vzadu taky a uprostřed hrbolky jak na D1čce
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ani ne tak rychlo a pomalou jako spíš rychlou a přesnou.
Rychlý pohyb, rozuměj krásný plynulý pohyb myši po podložce, umožní oba druhy herní podložky. To že je jeden povrch pomalý a druhý rychlý, tak neznamená, že to na tom pomalém drhne. Jen na tom rychlým to jezdí jak na ledě - s naprosto minimálním odporem. Pokud by si chtěl obyčejnou kancelářskou podložku tak možná najdeš i jiný typ než rychlou a pomalou. Ale herní podložky jsou jedny nebo druhé. To je jako by si nechtěl v šachách černé nebo bílé, ale nějakou jinou barvu. Každá má své výhody i nevýhody a každému vyhovuje něco jiného. Oba typy podložky fungují na hraní svěle. Když cvrnkneš do volné myši na pomalé podložce, tak ujede tak 2-3cm. Pokud stejnou silou cvrkneš do myši na rychlé podložce, s velkou pravděpodobností ji přejede celou. Je jen na tobě, zda preferuješ pohyb i při velmi malé síle, či kdy musíš na myš lehce zatlačit, aby se pohnula. Mě na rychlý podložce dělalo problém udržet zaměřovač v klidu. I nepatrný záškuby ruky se přenášely na zaměřovač. Stačilo si trochu tu myš trochu zatížil lehce nakřivo a myš se dala do pohybu. Jsou ale lidi, co na rychlou podložku nedaj dopustit. Je to na tobě, co ti víc vyhovuje. Existují i podložky, co mají jeden povrch rychlý a druhý pomalý. Tam si můžeš vyzkoušet, co ti více vyhovuje téměř bez rizika špatného výběru.
Podložka na kterou se ptáš dělá svělé myši. o podložkách tohoto výrobce moc nevím. To že je textilní, napovídá, že se jedná o podložku s pomalým povrchem. Pomalý pohyb = neklouže to jak na ledě, ale nic nedrhne.
P.S. Já mám Eveglide Titan Monstermat. je to pomalá podložka a narozdíl od levných drží na stole jak přibitá (což by mělo u těchto lepších podložek pravidlem). Mám ji už více jak 5 let a teprve nyní jeví lehké známky opotřebení na okrajích. Levná podložka u mě nepřežila víc jak měsíc a musel jsem jí ke stolu lepit, aby po něm nejezdila.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”