Sestava - jednotlivé komponenty + výběr MB
Re: Sestava - jednotlivé komponenty + výběr MB
lLano to je název jádra procesoru... Takové označení, jako třeba Fermi u grafik apod. ... pokud mne teda někdo nevyvede z omylu :-)
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Čti pořádně. Ty L tam jsou dvě, čili je to jméno, nikoliv provaz. Nebo snad věříš, že Intel staví mosty z písku?
P.S. Tvůj nemístný příspěvek (jistě víš, který) v druhém tématu jsem smazal. Jednak byl nepravdivý, za druhé radil nesmysl a do třetice mohl být urážlivý. Tak se ovládej nebo to budem řešit jinak než takto domluvou
P.S. Tvůj nemístný příspěvek (jistě víš, který) v druhém tématu jsem smazal. Jednak byl nepravdivý, za druhé radil nesmysl a do třetice mohl být urážlivý. Tak se ovládej nebo to budem řešit jinak než takto domluvou
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Fermi je označení architektury ne jádra, Llano je označení architektury i typu jádra. A není to upravený Phenom, ale Athlon II, tedy bez L3 cache.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3025
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 09:21