Zdravím poslední dva dny mě prozvání nějaký trouba. Jednou se mi to podařilo vzít, ale slyšel jsem nějaký neidentifikovatelný zvuky - druhá strana hned zavěsila. Zagooglil jsem to číslo a hle http://www.kdovolal.net/799110908/
Není mezi váma také někdo, koho otravuje? Nevíte o tom někdo něco? Nevzpomínám si, že bych někde na internetu své číslo zveřejňoval..
Neznámé číslo pořád prozvání..
Re: Neznámé číslo pořád prozvání..
zavolat operátorovi a číslo zakázat. podle příspěvků to číslo obtěžuje více lidí,takže to nebude určitě nic dobrého.
Re: Neznámé číslo pořád prozvání..
Už samotná předvolba 799 napoví něco o volajícím. Na internetu najdeš plno databází s obtěžujícími čísly, kde je poskytnuto více informací, než které jsi uvedl. Samotný smysl takových hovorů zřejmě neuhádnu, ale že operují na hraně zákona (možná i za), to je jisté. Zvláštní je, jak ti může kdejaká osoba volat na účet volajícího ( na účet tebe), ikdyž to standartně nastaveno není, u operátora si musíš tuto možnost aktivovat. Existuje plno SW pro mobilní telefony, které dokáží blokovat určitá čísla. Některé telefony jej mají zabudovaný. Operátor umožňuje také zablokování. Případně se ozvat na PČR, ale podle mě to stejně nic neřeší.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2996
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
08 črc 2024 23:02