Nebo by měl jít oddělat jenom ten plastivý vrch ve kterém je samotný veltilátor a podle všeho drží tento plastový výlisek poze na dvou šroubcích.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Tak mi to nedalo a koukal jsem do počítače.. ten vršek toho chladiče by šel oddělat ale vidíš tady v fóru na tom obrázku jak je ten chladič ty škoubky dva? Tak ty tam nejsou.. v dírkách šroubků je něco štříbrného jak kdyby šrouby byli namontévány ze spoda = ( Co s tím?
Prosím, poradíte mi, jaký notebook do 10tis. zakoupit? Potřebuji aby běžel dobře internet a fungoval kancelářský balíček. Jaké značky jsou nejspolehlivější podle vás?
Poslední příspěvek
Urcite nic novyho, vem nejakej repas idealne nejaky vyssi tady lenova / toshiby. Na tvoje pouziti to staci a bude to fungovat.
Ahojte, prosím o radu. Mám starší PC (cca 10 rokov), Intel i5-4590 / DDR3 RAM ... V pondelí som do neho nahodil koupenú bazarovú grafiku GTX1660Super, o dva dny neskor som z bazaru kúpil DDR3 pamate no a dnes mi nechcel nastartovať.
Po zapnutí...
Poslední příspěvek
meda2016 : Tak zatím teda PC šlape jak má :-) ... človek sa učí celý život.
Ešte chvílku budu sledovat a jak bude všetko v poriadku tak tému uzavřu.
Ďakujem
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
Ahoj,
uvažuju o koupi Ryzenu 7 8700G, zatím bez dedikované grafiky. Řeším, jestli stačí box chladič, nebo má smysl rovnou koupit lepší (kvůli hluku a teplotám). Taktovat neplánuju.
Díky za názory!
Poslední příspěvek
Zbytečné duplicitní téma, řeš v původním tématu i se sestavou: