Zdravím,
chtěl bych se zeptat, co z ovládacích panelů můžu odstranit, abych nepoškodil systém nebo něco podobného.
Předem děkuji
Které programy mohu odinstalovat? Vyřešeno
Které programy mohu odinstalovat?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 23 pro 2011 18:30, celkem upraveno 2 x.
Důvod: 1) Zpřesnění nadpisu, 2) vloženy obrázky. Obrázky příště nelinkuj, ale vkládej jako přílohu přímo do fóra.
Důvod: 1) Zpřesnění nadpisu, 2) vloženy obrázky. Obrázky příště nelinkuj, ale vkládej jako přílohu přímo do fóra.
Re: Co mohu odstranit ?
A jaký máš důvod pro odstranění? Na ten tvůj obrázek 2 se i tak nemůžu dostat.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Pohlaví:
Tím že založíš další téma ničemu nepomůžeš, navíc zase bez obrázku. Pořád chybí zásadní informace.
Po opravě odkazů na obrázky je už vidím. A to není seznam odkazů v Ovládacích panelech, ale seznam nainstalovaného softwaru. Je pravdou, že toho máš tam spoustu a pokud něco nevyužíváš, tak raději s tím pryč. Pokud však nevíš co odinstalovat, tak to je pak na delší trať. Muselo by se to konzultovat s tebou položku po položce.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
A najdete si na mě ten čas, třeba rozhovor přes skype
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji
Zrovna teď mi to nevyhovuje - každou chvilku odskakuji od počítače, abych pomáhal manželce v kuchyni. Snad nějaká jiná volná duše ... (?).
Re: Které programy mohu odinstalovat?
Mně by stačil seznam věcí chci jen hrát league of legends, chodit na net nechci žádný rozpoznání obličeje mně je to k ničemu .. nebo control desk
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Které programy mohu odinstalovat? Vyřešeno
Pokračuj v původním tématu viewtopic.php?f=62&t=78437 a laskvě nezakládej další duplicity
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1833
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 15:07
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1722
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 říj 2024 20:08
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”