CD nenačte Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: CD nenačte
Pokud koupíš nb s nainstalovaným systémem, pak na něm bývá recovery oddíl ze kterého se nějakou klávesovou zkratkou ten oddíl obnoví. Koukni do manuálu k nb. /já jdu na poslední chvíli nakupovat/.
Nainstalovaný nebyl, při prvním spuštění se spustila instalace.. Tak asi tu ten recovery oddíl bude, ale kde a jak spustit obnovení
-
- Pohlaví:
Zrovna předevčírem jsme to řešili, má to být v manuálu - něco jako Alt+Fx, dotyčný to ale v manuálu neměl a nakoneec to vygooglil - tak hledej.
Hledám hledám, ale zatím marně
Windows 7 Home Premium je OS, výrobce eMachines, model eME640, procesor: AMD Athlon || P320 Dual-Core Processor 2.10 GHz, RAM: 2,00 GB, typ systému: 64bitový operační systém,
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2011 11:47) ---
Asi sem něco našel, v ovládacích panelech potom systém a zabezpečení a potom zálohování a obnovení
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2011 11:47) ---
Asi sem něco našel, v ovládacích panelech potom systém a zabezpečení a potom zálohování a obnovení
Re: CD nenačte Vyřešeno
Manuál nevím kde je
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2011 11:57) ---
Jsem v tom zálohování a obnovení, ale není tu obnovení systému, je tu jen vrátit na to a to datum..
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2011 12:09) ---
Nebyl by nějaký tutorial na ten recovery oddíl?
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2011 11:57) ---
Jsem v tom zálohování a obnovení, ale není tu obnovení systému, je tu jen vrátit na to a to datum..
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2011 12:09) ---
Nebyl by nějaký tutorial na ten recovery oddíl?
Zpět na “Problémy s hardwarem”