Jak maskovat neinstalovanou hru jako instalovanou?*
Jak maskovat neinstalovanou hru jako instalovanou?*
Zdravím, potřeboval bych poradit jak udělat aby nenainstalovaná hra se tvářila jako nainstalovaná. Mám hru Call of Duty United Offensive, ale mám poškozené cd, ale podařilo se mi s toho vytáhnout soubory a hra už mi jede v pohodě, ale jestli chci hrát multiplayer tak si musím stáhnout a nainstalovat nejnovější patch, ale tady je problém, že když ho chci nainstalovat tak mi to napíše chybu, že hra Call of Duty United Offensive není nainstalovaná. Tak bych potřeboval nějak ten patch tam nainstalovat, ale nevím jak.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 26 pro 2011 22:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Jak maskovat neinstalovanou hru jako instalovanou?*
ehm co třeba opravit cd?možna že by to pomohlo
Jak může být cd požkozené ( nejde z něho nainstalovat hra ) ale dokážeš z něho vytáhnout soubory ? Buďto si kouzelník
anebo jsi hru stáhl z netu
, určitě si hru nějakým způsobem crackoval a teď ti to dělá paseku ( mě osobně je to šumák ale warez se tu neřeší !)
P.s. jestli se mílím, tak promiň, třeba bude někde krpa, nemůžeš udělat reinstall ? nebo není někde kolonka repair instalation ? a pak zkus ten patch naistalovat.

P.s. jestli se mílím, tak promiň, třeba bude někde krpa, nemůžeš udělat reinstall ? nebo není někde kolonka repair instalation ? a pak zkus ten patch naistalovat.
Naposledy upravil(a) Gurmán dne 27 pro 2011 02:16, celkem upraveno 1 x.
Ale napiš jestli je cd poškrabane nebo poškozene jinak
Řekněme že nejde z CD načíst jeden soubor, ke vší smůle zrovna setup.exe (to se mi stalo i na novém, ještě nepoužitém). Potom se nespustí instalace ani oprava instalace, ale veškerá data se dají zkopírovat (tentokrát, příště už třeba nepůjde ani to).
Budeš muset zjistit podle čeho ten patch pozná že je hra nainstalovaná. Napadají mě dvě možnosti:
1. Registrace na serveru výrobce - v tom případě máš smůlu protože s tím nemůžeš sám dělat nic.
2. Zápis do registru Windows - najít někoho se stejnou hrou a u něj to vyhledat, ale bude to nejspíš nadlouho. Pokud se ti to podaří, vložíš ten údaj do svého registru a budeš doufat. Ale bacha, registr si před experimenty zazálohuj a něco si o tom nastuduj, je to velmi citlivá věc a mohl bys odrovnat celý systém!
Budeš muset zjistit podle čeho ten patch pozná že je hra nainstalovaná. Napadají mě dvě možnosti:
1. Registrace na serveru výrobce - v tom případě máš smůlu protože s tím nemůžeš sám dělat nic.
2. Zápis do registru Windows - najít někoho se stejnou hrou a u něj to vyhledat, ale bude to nejspíš nadlouho. Pokud se ti to podaří, vložíš ten údaj do svého registru a budeš doufat. Ale bacha, registr si před experimenty zazálohuj a něco si o tom nastuduj, je to velmi citlivá věc a mohl bys odrovnat celý systém!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
CD je poškozené tím způsobem, že instalace která na něm je nejde spustit, tak jsem si přes program extrahoval soubory z té instalace a nějak sem to poskládal
jestli je tam ještě ale maš tak si dej cd odbrousit a nebo vyyužij trik s pastou