Mafia 2 nejde nainstalovat (stahovaná šla, legální nejde) *
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mafia 2 nejde nainstalovat (stahovaná šla, legální nejde) *
Zdravim lidi koupil jsem si original mafie 2 tu specialni edici co ted prodavaj se vsema tema vylepšenima a datadiskama a neak mi to nejde nainstalovat dřív jsem mel v kompu stahovanou ted mám original a neak mi ta instalace blbne ikdyž jsem nainstaloval všechno a na tom debilnim steamua aktivoval tak ty datadisky ani nevim kde mám spustit a furt mi to tu stahuje nejakou zasranou aktualizaci.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 27 pro 2011 13:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Mafi 2“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Mafi 2“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Mafi 2“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Mafi 2“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mafia 2 nejde nainstalovat (stahovaná šla, legální nejde
Je nutné volit tak expresivní slovník?
Datadisky jsou automaticky nainstalovány spolu s hrou, Steam ti to určitě psal. Stačí počkat, až se dostahuje aktualizace a dát v knihovně hrát
Datadisky jsou automaticky nainstalovány spolu s hrou, Steam ti to určitě psal. Stačí počkat, až se dostahuje aktualizace a dát v knihovně hrát
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ok diky omlouvam se drobet hodne me to nastvalo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Pro 2011 13:43) ---
Jestli se muzu zeptat ty datadisky se daji zapnout extra nebo budou probihat tak jak jsou časově v příbehu jako že například příbeh Joa začne až po te co jde Vito bručet.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Pro 2011 13:43) ---
Jestli se muzu zeptat ty datadisky se daji zapnout extra nebo budou probihat tak jak jsou časově v příbehu jako že například příbeh Joa začne až po te co jde Vito bručet.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je na to přímo volba v menu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3267
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 2953
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2555
-
od Tazator
30 zář 2024 06:02
-
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3939
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-