Rozjedu BF3 na integrované grafice?* Vyřešeno
Re: Rozjedu BF3 na integrované grafice?*
proč by ti nešla?
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
nooo možna se nehodi k procesoru
tak k i5 se hodi urcite 

Třeba si hokuspokus vzal příklad z Harryho pottera, procesor si vybírá grafiku sám
( hůlka si vybírá kouzelníka )

Je to stejné, jako se ptát, jak si sjedeš v autě za 400 000. Asi dobře, co já vím?:idea:
Každopádně za 4k už není žádná lowend grafika, takže hratelné bude cokoliv, co na ní pustíš. Při troše štěstí (a k tomu procesoru by šla) by se dala pořídit GTX560. tohle napsal diamond :-) tak :-) mě neuražej
Každopádně za 4k už není žádná lowend grafika, takže hratelné bude cokoliv, co na ní pustíš. Při troše štěstí (a k tomu procesoru by šla) by se dala pořídit GTX560. tohle napsal diamond :-) tak :-) mě neuražej

"Pri troche stesti" znamena, ze ju pri troche stastia najdes za dobru cenu, cize do tych 4000Kc, a nie, ze ci je kompatibilna s procesorom.
Ten s tym nijak nesuvisi.

► Zobrazit spoiler
ale piše i (a ktomu procesoru by šla)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Tím jsem myslel, že by byla vhodná k tomu procesoru svým výkonem
Omlouvám se za zamtky.

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
to je jedno
stejně nechapu ani slovo
a když si koupim tu grafiku co maš ty tak mi to pujde bez sekani? např na vysoky detaily?

Na nejvyšší detaily 

CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
super tak ji určitě beru :-) a jak se děla to taktovani?a diamond pošli mi prosim přesně ten odkaz kterou kartu maš :-) poslal jsi 2
Proč chcheš přesně co má d1amond? 
tuhle ti posílal http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BX50T16JA
Tady máš chladič WindForce, to jsem viděl o řadu lepší na vlastní oči a fakt pokud máš ty 300kč navíc bez toto http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BX50T18ZO
Na taktování tam budeš mít prográmek, to ale můžeš řešit až to budeš mít doma.

tuhle ti posílal http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BX50T16JA
Tady máš chladič WindForce, to jsem viděl o řadu lepší na vlastní oči a fakt pokud máš ty 300kč navíc bez toto http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BX50T18ZO
Na taktování tam budeš mít prográmek, to ale můžeš řešit až to budeš mít doma.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2263
-
od FELINY
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 17:18