Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Marfy píše:Tak tedy Dreambox 800 HD + 500GB eSATA externí disk.
Nějaký Dreambox + sestavu co jsem koupil našim, ale 120 cm parabolu (proti 115 cm), plánuji pro sebe příští rok, jsou to hezký mašinky (umí třeba nahrávat současně z 8 stanic), ale ta nejvybavenější i s ventilátorem a vším příslušenstvím stojí kolem 25 000 Kč, což mě dost čílí
//No tak u me byl ježich hodně štědrej: iPhone 4S 16gb, tak napůl televizi Sony Bravia 102cm je to LCD potreboval jsem to do pokličku k psku. Ale více jak půlku jsem si platil sám. Pak uz tam bylo jen to oblečeni boty a vonavky za což jsem byl také hodně rad. :)) Jo a na PSko jsem měl: BF3, NFS: The Run Jinak po novém roce kupuji to co mám v podpisu (desku, cpu, ssd, case)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green