Ahoj,
nejdříve bych chtěl upozornit na pravděpodobně špatně zvolený nadpis, takže se omlouvám.
Z aukra jsem si koupil HTC Touch HD, je již bez záruky. Původní majitelka mi k němu nechala všechny aplikace a pamětovou kartu (zaplněno 12/16gb). Telefon má v sobě Windows Mobile 6,5. Teď k problému. Jelikož je toto můj první chytrýtelefon, tak jsem zmaten v WM. Něco tak nepřehledného... to je hrůza, do toho těch x stovek aplikací a různejch kravin. Proto jsem se chtěl zeptat, jestli by mi tu nedal někdo návod jak to efektivně odstranit. Jsem z toho systemu nešťastnej.
Velikým překvapením pro mě při procházení byla ikona Androidu. Telefon má na pamětovce i Android verze 2.2. Proto bych se chtěl zeptat při případném formátu, jestli by tam nešel dát tento systém jako defaultní a já bych se nějak zbavil WM.
Děkuji za rady (rady typu UTFG si nechte...)
HTC Touch HD - z WM>Android / format Vyřešeno
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HTC Touch HD - z WM>Android / format
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HTC Touch HD - z WM>Android / format
Na mobilu máš zezadu tlačítko reset, čímž ho uvedeš do továrního stavu bez všech aplikací.¨
Ohledně androidu:
1) Touch HD podporuje jen android z karty a ne NAND. Tzn. stejně musíš mít WM
2) Vývoj portu androida je už ukončen a přesto XDA nedokázali zprovoznit úplně vše. Jako denní systém se ve tvém případě nehodí. Experimentuj si, hraj si, ale to je tak vše
Ohledně androidu:
1) Touch HD podporuje jen android z karty a ne NAND. Tzn. stejně musíš mít WM
2) Vývoj portu androida je už ukončen a přesto XDA nedokázali zprovoznit úplně vše. Jako denní systém se ve tvém případě nehodí. Experimentuj si, hraj si, ale to je tak vše
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Aha, děkuji za vysvětlenou.
Teď když se možnost androida vyloučila, tak nějak se mi zase nechce na format, to až později kdyžtak. Ale chtěl jsem se teda zeptat, jestli by nešla dát nějaká vyšší verze WM? Jak tak teď na to koukám, tak 6,5 je nejvíc a narvat Windows Phone 7 tam asi nepůjde, že?
De o to, že na tomto mobilu by měl být oficiálně myslím WM 6.1, tak aby si mi to tím resetem nedalo na tuhle verzi. Popř. jaký program mám zvolit na vymazání či kde bych mohl hledat nějaké ty aplikace? A jak se instalují? (je k tomu potřeba nějaký program na instalaci nebo ne?) Omlouvám se za tyto otázky, ale zatím se v tom neorientuji.
Teď když se možnost androida vyloučila, tak nějak se mi zase nechce na format, to až později kdyžtak. Ale chtěl jsem se teda zeptat, jestli by nešla dát nějaká vyšší verze WM? Jak tak teď na to koukám, tak 6,5 je nejvíc a narvat Windows Phone 7 tam asi nepůjde, že?
De o to, že na tomto mobilu by měl být oficiálně myslím WM 6.1, tak aby si mi to tím resetem nedalo na tuhle verzi. Popř. jaký program mám zvolit na vymazání či kde bych mohl hledat nějaké ty aplikace? A jak se instalují? (je k tomu potřeba nějaký program na instalaci nebo ne?) Omlouvám se za tyto otázky, ale zatím se v tom neorientuji.
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
WP7 tam nejde, jen WM. Jestli tam máš WM6.1, můžeš dohrát custom WM6.5 - http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453
Ve WM je normálně správce aplikací, přes který to odinstaluješ. Instaluje se přes .cab soubory
Ve WM je normálně správce aplikací, přes který to odinstaluješ. Instaluje se přes .cab soubory
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dneska jsem zkoušel odinstalovávat nějaké ty aplikace. Bohužel jsem odinstaloval i SPB Mobile Shell, což jak se projevilo bylo jediná vhodná aplikace. Proto jsem se rozhodl, že to tedy smažu vše, ale doporučované tlačítko reset prostě jen restartuje mobil...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Musis provest hard reset a k tomu prave slouzi to tlacitko
Sent from my HD2 using Tapatalk
Sent from my HD2 using Tapatalk
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No to si mi to moc nepřiblížil. No to je jedno, zatím to dělat nebudu...Možná po víkendu.
Chtěl jsem se zeptat, jestli je nějaký market na WM, protože mě to pokaždé přehodí na WP.
A celkově mě WM velice zklamal, opravdu nechápu jak to někdo může používat. Po dvou dnech vlastnění telefonu jsem uplně nasr*nej. A do toho mi baterie vydrží tak 6 hodin a to se nesmim podívat ani na hodiny. Po víkendu uvidim, kdyžtak ho dám zase na aukro a koupim si něco s Androidem.
Chtěl jsem se zeptat, jestli je nějaký market na WM, protože mě to pokaždé přehodí na WP.
A celkově mě WM velice zklamal, opravdu nechápu jak to někdo může používat. Po dvou dnech vlastnění telefonu jsem uplně nasr*nej. A do toho mi baterie vydrží tak 6 hodin a to se nesmim podívat ani na hodiny. Po víkendu uvidim, kdyžtak ho dám zase na aukro a koupim si něco s Androidem.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vem si jak je WM starý. Byl určen především do pocket pc a pro mobilní telefony jak je znáš teď se s ním vůbec nepočítalo. Proto je takový krkolomný, bez "marketů" apod.
Stejně tak si vem jak je stará baterka a co ty po ní chceš... Podle mě sis něco koupil a ani nevíš, co od toho chceš
Hard reset se u blackstone nakonec provádí takto http://forum.xda-developers.com/wiki/Blackstone/Resets
Stejně tak si vem jak je stará baterka a co ty po ní chceš... Podle mě sis něco koupil a ani nevíš, co od toho chceš
Hard reset se u blackstone nakonec provádí takto http://forum.xda-developers.com/wiki/Blackstone/Resets
Poučení pro příště, že je lepší zjistit si info před koupí

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dík za ten hard reset.
Ano chápu, jak je to staré, vím že jsem si měl tyhle informace zjistit před tím, než jsem ho koupil. Jenže já se o novým mobilu rozhodoval asi tak 3/4 roku. A stará nokie mi odcházela. Tenhle mě stál 3500,-, dokoupení baterie by stálo dalších 500,-. Jsme na 4K (za tuhle cenu bych ho mohl klidně prodat i na aukru, bez nové baterie). Přihodit 500 tak už za to mám o 3 roky nový mobil, třeba HTC Trophy mi padl do oka. No nevim, jestli si ho ponechám nebo ho radši šoupnul dalšímu nešťastníkovi. Co by jste mi doporučili dělat v takové situaci? Jsme strašně nerozhodnej.
Ano chápu, jak je to staré, vím že jsem si měl tyhle informace zjistit před tím, než jsem ho koupil. Jenže já se o novým mobilu rozhodoval asi tak 3/4 roku. A stará nokie mi odcházela. Tenhle mě stál 3500,-, dokoupení baterie by stálo dalších 500,-. Jsme na 4K (za tuhle cenu bych ho mohl klidně prodat i na aukru, bez nové baterie). Přihodit 500 tak už za to mám o 3 roky nový mobil, třeba HTC Trophy mi padl do oka. No nevim, jestli si ho ponechám nebo ho radši šoupnul dalšímu nešťastníkovi. Co by jste mi doporučili dělat v takové situaci? Jsme strašně nerozhodnej.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za 4k to těžko prodáš. Teď tam je jeden za 3,8 a to má kožený karusell, kolébku a nabíječku do auta. Čili bez příslušenství tak za 3k. Vždyť lehce přes 4k jde sehnat HD2, což je úplně jiná třída.
Napřed si ujasni, co chceš za OS, pak finance a až po tomto se můžeme začít bavit o konkrétních modelech
Napřed si ujasni, co chceš za OS, pak finance a až po tomto se můžeme začít bavit o konkrétních modelech
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: HTC Touch HD - z WM>Android / format Vyřešeno
Prodáno za 3,6K. Snad se s tímto mobilem již nesetkám, uzavírám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 5440
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 07:53
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2722
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3845
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Přesun whatsapp z iPhone na android
od DeNNI85 » 15 led 2025 21:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 11
- 8560
-
od DeNNI85
04 úno 2025 08:23
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3139
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”