Zdravim potřeboval bych poradit s výběrem wifi routeru pro domácí použití tím myslím Jeden pc na tvrdo druhý přes wifi signál aby měl dobrou rychlost a moc nezpomaloval internet
Internetové připojení mám přes WIFI 10MB/S v zimě 7.5Mb/s
Takže by to mělo být na jedno pc síťová karta a notebook přes wifi dosah asi 20m nebo Cena : 500-700 CCA
Dobře a nějaké podmínky v jakých bude provozován? Pokud máš železobetonové stěny, tak pomalu na těch 20 metrů můžeš zapomenout Taky jsi neuvedl jestli notebook umí "n" nebo jen "b" wifi, apod. Za ty peníze ale nečekej zázrak
Ahojte, prosím Vás známý by chcel kúpiť notebook pro ženu, použitie internet, videa, office ... cenový limit úplne nastavený nemá.
NB bude sem tam prevážať tak aj manipulácia tam bude.
Najskor by som sa Vás teda spýtal za kolko sa dá kúpiť notebook,...
Poslední příspěvek
meda2016 spatne ti ešte ďakujem za rady. Nakonec to Lenovo bola ideálna volba.
Dobrý den.
Mám mixážní pult, na který se běžně připojuji přes vestavenou wifi. To funguje bezvadně, dokud nepřijde do místnosti moc lidí. Pak vestavěná wifi začne zlobit.
Mix má ale vestavěný ethernet port. Pokud k němu připojím notebook a zadám v...
Poslední příspěvek
Vitej na PC-Help!
Pravdu mas, wifi stoji za prd. "Silny router s poradnou wifi" tedy neni uplne spravne reseni - tim je ten kabel. Nicmene pro sve vyuziti potrebujes ten router nastavit do rezimu AP - nebo muzes rovnou koupit jenom AP.
Dobrý den,
v telefonu Poco X3 pro, používám pro hovory SIM kartu operátora T-mobile a pro data SIM kartu operátora Vodafone.
V případě, že hovořím pomocí karty T-mobile, nemohu zároveň odesílat data na druhé SIM kartě Vodafone.
Prosím o radu, co...
Poslední příspěvek
Tobě tekly data ze sim z které voláš. Ještě jednou. Autor chce při hovoru ze sim1 využívat data ze sim2. To umí jen mobil s DSDA. Poco X3 to neumí.
Ahoj, pomůžete mi vybrat BT pecky, špunty na běh ale aby měly fyzické tlačítka? Cena nejlépe do 1000 Kč, výdrž aspoň 2,5h. Nosím čelenku a dotykové plošky se samy při opocení občas aktivují :D :shock: děkuji Ondra