Ztišený zvuk ve sluchátkách - pouze u her Vyřešeno
Ztišený zvuk ve sluchátkách - pouze u her Vyřešeno
Stala se mi taková nemilá věc. Od Ježíška jsem dostala nová sluchátka k PC. Nadšeně jsem je zapojila a nainstalovala ovladače. Všechno šlapalo jak má, ale dnes začaly sluchátka protestovat a u hraní her mi jde zvuk strašně potichu, i když mám vše naplno. Jedná se o hry počítačové i o hry na internetu. Videa z youtube jdou naprosto bez problému a nahlas. Nevím v čem je problém. Koukala jsem se do nastavení, jestli nebylo něco přenastavováno, ale vše je tak, jak má být... Aspoň myslím. Možná bych ještě měla dodat, že kabel od sluchátek mám nastavovaný jiným kabelem, protože byl moc krátký, ale na tom by asi záležet nemělo, když to před pár dny fungovalo. Proč to nefunguje teď?
Procesor: Intel Core i5-4210U 1.7GHz
Grafika: Nvidia GeForce 940M 2GB
Paměť: 8 GB DDR3
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ztišený zvuk ve sluchátkách - pouze u her
No a máš tušení co tomu předcházelo? Kabelem to nebude pokud to na YT jde. Co ostatní zvuky v PC? Hudba, filmy,... Můžeš zkusit bod obnovy.
Ostatní zvuky v PC jsou normální, některý film jde trochu potichu, ale dá se přidat volume a pak už to je normálně slyšet. Hry mám naplno a stejně nic neslyším.
Nevím co tomu předcházelo. Hrála jsem hru, to šel zvuk normálně, pak jsem ji vypla, protože jsem šla na oběd a když jsem ji pak zase zapla, tak už nebylo pomalu nic slyšet.
Nevím co tomu předcházelo. Hrála jsem hru, to šel zvuk normálně, pak jsem ji vypla, protože jsem šla na oběd a když jsem ji pak zase zapla, tak už nebylo pomalu nic slyšet.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Zvuk tedy nejde vůbec nebo jen potichu? Nevim no, takhle se to zdá nějak podezřele divné.
Někdy jdou potichu, někdy vůbec. Dělá si to, co chce.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji sluchátka otestovat v jiném PC, zda se tam projevují stejné problémy. Problém může být i ve sluchátkách.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Po menším testování jsem zjistila, že hudba jako taková funguje, ale nefungujou hlasy. Když někdo mluví, tak prostě není slyšet. Tak jsem to různě přepojovala a sluchátka samotná bez prodlužovacího kabelu jdou normálně, takže je chyba v kabelu. Jen je mi divné, že do teď to fungovalo a najednou to protestuje.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš bude problém v nastavení? Nepoužívala jsi předtím náhodou 6-kanálové repro? Koukni do správce zvuku, konkrétně na Konfigurace reproduktorů jestli tam nemáš náhodou nastavené gřeba 5.1 Reproduktor. Měla bys tam mít nastavené Stereo.

Ještě mi prozraď, o jaká jde sluchátka.

Ještě mi prozraď, o jaká jde sluchátka.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to funguje bez prodlužovacího kabelu, tak je vadný , nebo nevhodný prodlužovací kabel.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Jsou to klasická stereo sluchátka nebo jsou to (zjistíš na krabici) 5.1 nebo 7.1 sluchátka?
Zkus se podívat do nastavení jednotlivé hry, např. u Call of Duty MW nebo NFS Hot Pursuit 2010 ta možnost je, ale u Crysis 1 třeba ne a tam nastavit sluchátka.
Zkus se podívat do nastavení jednotlivé hry, např. u Call of Duty MW nebo NFS Hot Pursuit 2010 ta možnost je, ale u Crysis 1 třeba ne a tam nastavit sluchátka.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
Pic píše:Pokud to funguje bez prodlužovacího kabelu, tak je vadný , nebo nevhodný prodlužovací kabel.
On ten kabel dřív fungoval, tak je tu možnost, že jsem si ho přeleja židlí.

- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No pokud nevažíš 200 kilo, pochybuji, že bys mu něja uškodila. po kamelech si jezdím v jednom kuse a ještě se mi nestalo, že bych nějaký poškodil. Jsi si tedy jistá, že to bylo tím kabele? Respektive, bez něj vše funguje jak má?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5730
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 14:32
-
- 6
- 4765
-
od 4Lift
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4388
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 4033
-
od Martab
13 črc 2024 21:01
-
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6149
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”