Zdravím,
již delší dobu řeším problém s kopírováním souborů. Mám ntb acer 5552G s Win7 Home 64bit. Převážne při kopírování filmů ve formátu avi do chází k problému, a to takovému, že film je sice zkopírován na flash či ext HDD, ale při spuštění se "kostičkuje" a je tudíž nekoukatelný. Někdy pomůže restartovat PC. Zkoušel jsem i přehodit kabel do jiného USB,ale ani to nepomáhá. Dokonce již 2x se mi stalo, že jsem po zkopírování vadný film chtěl vymazat, došlo k tomu, že mi zmizela celá složka (400Gb) filmů a musel jsem ext. HDD raději formátovat. Ani tohle nepomohlo. Je to peklo, protože mám strach, že přijdu o videa z kamery atd...
DOKÁŽETE NĚKDO PORADIT????
DĚKUJI
CHYBA PŘI KOPÍROVÁNÍ
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CHYBA PŘI KOPÍROVÁNÍ
Vítej na PC-HELP
A kde je asi problém?
Začal bych tím, že zkusím film z ext. HDD přehrát někde jinde. Pokud to jde, není problém v ext. HDD.
A kde je asi problém?
Začal bych tím, že zkusím film z ext. HDD přehrát někde jinde. Pokud to jde, není problém v ext. HDD.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Na jiném PC také nejede. Ikdyž film zkopíruju na flashku,tak nejede..On hraje,ale kostičkuje. Mám spíše nějaké podezření na USbéčka v pc..Jestli není tam chybka.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud film z externího disku nejede na jiném PC, tak je nejspíše problém v tom disku a ne v PC. Zkus zkopírovat film v jiném PC a tam jej také přehrát, Jestliže to bude bez problému, zkus jej přehrát i na to, kde to jinak nejde.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přece nemůže být problém v disku i ve flashce...A to jsem zkoušel na dvou flashkách.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A film jde v laptopu normálně?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
NE!! Prostě jakmile jej překopíruju a mám nastaveny velké ikony s náhledem, tak už vidím, že jsou kostičky v náhledu. Film hraje, ale skáče obraz, nevykreslují se barvy...A dole v informačním panelu o souboru je jen typ souboru, název, velikost, ale chybí (jako jinde u avi je) délka filmu, tuším rozlišení atd..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše chybí nějaký kodek. V jakém programu to přehráváš? Velmi dobrý je KMPlayer.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2774
-
od LukM