Ahoj všem,
potřeboval bych nějakou radu, protože s tímhle jsem se ještě nesetkal. Dostal jsem k Vánocům nový notebook. Z harddisku jsem si tam hodil GTA San Andreas, pustil, všechno jde, ale když hraju misi ať už s tančením, nebo s tou hydrulikou s lowriderama, tak se mi to vždy seká. Nemáte s tím někdo zkušenost? Celý hra šlape jak má, prostě jen když dojde na tu misi, kde mám mačkat šipky, které jsou na obrazovce, tak se to brutálně začne sekat.. :/
Děkuju všem za případné odpovědi
Seká se mise GTA San Andreas Vyřešeno
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Seká se mise GTA San Andreas
Je hra originál?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Pohlaví:
No, tak to asi nepovim, měl sem originál, ale CD je poškozený a tohle překopírovaný od bratrance. A mám pocit že neřikal že by se mu něco podbnýho stalo...
O jaký NTB se jedná?
Tento problém jsem měl taky, mohl za to slabý PC.
Tento problém jsem měl taky, mohl za to slabý PC.
Občas musíš čelit porážce, než něco dokážeš...
-
- Pohlaví:
Mám ho uplně novej, Lenovo Z560, Intel Core i5 Sandy Bridge 2.67 GHz, nVidia GeForce 310M 1GB. Jak řikám, celá hra jde normálně,ale mise na tenhle způson ... prostě se sekaj.. 

Re: Seká se mise GTA San Andreas Vyřešeno
Skus snížit rozlišení a detaily na minimum nebo REINSTALUJ hru (savy si skopíruj)
BTW: Pochopil jsem dobře, že z toho harddisku sis to do NTB překopíroval? V tomto případě mohlo dojít k poškození dat. Chtělo by to čistý instal.
BTW: Pochopil jsem dobře, že z toho harddisku sis to do NTB překopíroval? V tomto případě mohlo dojít k poškození dat. Chtělo by to čistý instal.
Občas musíš čelit porážce, než něco dokážeš...
-
- Pohlaví:
Zkusim to :) No, od bratrance jsem si zkopíroval složku s hrou a potom jsem ji nakopíroval do počítače. Nemusela se ani instalovat, normálně to hned jede,. Uplbě stejně to bratranec udělal, ale jemu se to prej neseká...
Tak sem to zkusil na minimální detaily, trochu se to sekalo, ale misi jsem udělal, takže suprový, děkuju moc! :)
Tak sem to zkusil na minimální detaily, trochu se to sekalo, ale misi jsem udělal, takže suprový, děkuju moc! :)