M.Donutil v Lucerně - TV box
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
M.Donutil v Lucerně - TV box
Chlapci chtěl sem se zeptat jestli někdo z vás kdo se věnuje nahrávání s TV nebude 3.února myslím na ČT1 nahrávat M.Donutila v Lucerně Měl bych eminentní zájem o sosnutí hotové zkomprimované nahrávky. Samozřejmě v co nejvyšší kvalitě. Proto se ptám tady. Raději bych od konkrétního člověka na DC+ nebo torrentech se to určitě časem ukáže ale jak je to Goot poznáš až po nasosnutí.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen bych se připoměl a znovu předem poděkoval pokud se někdo ozve.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady se asi uděkuju. Prostě nemám TV kartu.
-
- Pohlaví:
Jan Pašek píše:Tady se asi uděkuju. Prostě nemám TV kartu.
Vzhledem k tomu, že Donutila "miluju", pak by to neměl být problém. Problém bude s časem a pamatovákem. Už jsem to poznamenal, ale nic neslibuju. Pokud se to podaří, pak bych to ale musel poslat na DVD. Vypadá to tak na 1,5 GB a s mým připojením bych to posílal rok. Dej vědět. Třeba v SZ.
P.S. Jinak než poštou bych to neposílal a tu dvacku do toho věnuju. Donutil (i Ty?) si to zaslouží.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pro upřesnění a s poděkováním jedná se mi o toto http://www.ceskatelevize.cz/program/101 ... :00-1.html
Jo a kdyby se ti to nepovedlo reprízujou to http://www.ceskatelevize.cz/program/sea ... +522+16096
Jo a kdyby se ti to nepovedlo reprízujou to http://www.ceskatelevize.cz/program/sea ... +522+16096
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
nic neslybuji, ale na koleji se delaji zaznamy všech hlavnich TV kanalu, obcas to nejde, takze to neni 100%tni ale kdyz bude neni to pro me problem poslat preba po icq, nebo hozeni treba na rapid. DC a torrenty mam zakazany. Rychlost taky neni problem s 40Mbitem posilat :) Kvalita jakš-takš neni to nejlepsi.
-
- Pohlaví:
Jan Pašek píše:Pro upřesnění a s poděkováním jedná se mi o toto http://www.ceskatelevize.cz/program/101 ... :00-1.html
Uvidíme, pokud to bude možné, tak to nahraju ad. bychom se domluvili. Nic slíbit nemůzu, kdoví co bude v sobotu. Navíc jsem na kabelovce, která často padá - vychřice. Ale je to na 99%.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Blue spirit zajistím si to tedy raději od vás obou kdyby jste jeden vypadl. Až to budeš mít ozvi se domluvíme další.
Cibernovi Si na koleji v Plzni? Pak by šel osobní odběr. Až to budeš mít ozvi se domluvíme podrobnosti.
Cibernovi Si na koleji v Plzni? Pak by šel osobní odběr. Až to budeš mít ozvi se domluvíme podrobnosti.
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
budik
tak mu řve upomínka ze jsem mel neco stahnout, po pulhodinovem zamyšleni my došlo co
Takže v sobotu to nenehravalo a ted v noci ano, ale az od pulnoci, takze chybi cca prvnich 5minut. Takze je to na tobe, jestli to chces, neni problem to pro me vypalit a nekam v Plzni zanest 

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
MNo jako záloha dobré on to má i bluespirit a celé takže pokud ti to nedělá potíže zazálohuj to někam a pokud by mi celá nahrávka došla poškozená si na řadě jinak za snahu máš u mne pivko nebo vínko co radši že bychom šly tak na 4 deci nebo litránek podle nápoje. Blue spirit je dál a zatím ostrouhá ale určitě né na dlouho.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
(Blue Spirit) Modráskovi ještě jednou moc děkuji zásilka došla OK. Pro ostatní je to na DC++ nick spici.otesanek připojen na moribundus.no-ip.cz, thsk.no-ip.sk, dc.bestofallhub.com:1128, new-star.hubhosting.cz:901 cesta k souboru J:\Sdílení DC strong\Film\Cestou necestou s M_Donutilem TV box HighQality\VIDEO_TS Rychlost odesílání max. 60kB/s. PC je v provozu zhruba od 5:00 cca do 22:00. POkud ho tam dneska nenajdete tak se to snad zindexuje zítra při zapnutí. POkud by byli nějaké problémy dejte vědět. Na extra sloty již není místo tech 60kB/s je max mojí linky ven.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”