Zdravím odborníky
Po delší době jsem se rozhodl přeinstalovat svůj dualboot (WinXP+Win7) a nastal problém u sedmiček, jakmile jsem nainstaloval drivery s CCC v11.12 pro GPU HD6870. Po naběhnutí systému (7) se zobrazí pouze prázdná plocha... bez adresářů, zástupců, spodní lišty (příp. dalších objektů). Co je zvláštní, že všechno tam je, jen není vidět. Jediné, co se zobrazí je kurzor myši. Přes něj si vytvořím "novou složku", otevřu a dostanu se tak do ostatních adresářů. Dokonce pak lze přes "Spustit" (ctrl+r) vyvolat některé příkazy. Dokážu se tak sice dostat do obsahů disků a ostatních složek, i do některých systémových funkcí, ale nikoliv už do těch týkající se správy počítače.
Například když chci spustit instalační soubor, tak instalátor naběhne, jenže není vidět jeho okno. A takto je to i u jiných funkcí (i těch spuštěných přes Spustit). Nebo když zvolím kombinaci alt+ctrl+del, plocha zčerná a nabídka není vidět, ale je přítomna. Jelikož když jsem volil přes šipky na klávesnici a enter, provedly se dané příkazy (Odhlášení, Spánek atd.).
Prakticky vidím tedy jen prázdnou Plochu a co mi nabídne Průzkumník.
Zkoušel jsem několikrát přeinstalovat, provedl aktualizace, zkusil i starší verzi na CD (dodané ke GPU), ale vždy se stejným výsledkem. Týká se to jen Windows 7.
Kartu mám cca půl roku a bohužel si nejsem jist, zda jsem tenkrát aktualizoval driver i u sedmiček. Protože do nich lezu jen velmi málo. Ale myslím, že ano - verzí z CD. Prostě podobný problém nebyl.
Hledal jsem informace na netu, ale nenašel jsem nic k tématu. Nevím, jak přesně definovat tento problém, pokud jsem hledal špatně. Třeba je řešení snadné :)
PC sestava: Asus P5KC, Intel C2Duo E6750, 4GB RAM, AMD Radeon HD6870
Problém po přeinstalování Windows 7 a Catalys (vyřešeno) Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Problém po přeinstalování Windows 7 a Catalys (vyřešeno)
Naposledy upravil(a) saintanwar dne 06 led 2012 13:31, celkem upraveno 1 x.
Re: Problém po přeinstalování Windows 7 a Catalys (AMD HD687
Pokud dáš Spráce úloh --> Nová úloha --> a dáš explorer.exe , objeví se?
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
správce úloh mi to nezobrazí, podobně jako ostatní věci, ale přes Spustit (ctrl+r) jsem zkoušel vyvolat explorer a bez účinku
Nouzový režim funguje?
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano, Nouzový režim se zobrazí korektně... včetně uvítací obrazovky, která se při standardním spuštění také nezobrazí
nevím, zda to značí problém samotných CCC a nebo jestli je to spojené s net frameworkem
nevím, zda to značí problém samotných CCC a nebo jestli je to spojené s net frameworkem
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nepleteš si drivery s kodeky CCCP?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus přehodit monitor do druhého výstupu na GK
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém po přeinstalování Windows 7 a Catalys (AMD HD687 Vyřešeno
Bál jsem se, že to bude něco prostého :))) A přiznávám se, že mě zprvu nenapadlo přepnout monitory. Jen jsem zkoušel rozlišení. Ale jak jsem hodil identifikaci, vyskočila na mě dvojka. Takže jsem to jen přenastavil a už to je v pořádku.
Budiž to varování pro ostatní
Přeinstalovával jsem v životě pc už tolikrát, že by mě nenapadlo, že to takto zablbne a po instalaci CCC si to přehodí monitory.
Budiž to varování pro ostatní

Přeinstalovával jsem v životě pc už tolikrát, že by mě nenapadlo, že to takto zablbne a po instalaci CCC si to přehodí monitory.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8187
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30