Power4 Gear na NB

...

Moderátor: Mods_senior

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Power4 Gear na NB

Příspěvekod Verxes » 23 led 2007 23:16

Nazdar, chci se zeptat zda někdo máte zkušenosti s tímto softem, protože já ho mám na NB a vůbec nevim k čemu jaký profil je a jak to funguje - když mám napájen NB ze sítě mám dostupné profily Presentation, Game, High Performance a Super Performance. Že Game bude nejlepší výkon jsem pochopil, ale k čemu je high a super performance? :o
Hlavně mě zajímají ty Super a High perfomance profily... k čemu jsou? A jaký je rozdíl mezi Game profilem a Super peformance...
Taky mě zajímá jestli nepoužíváte nějaký jiný soft na korigivání výkonu... Mám ale na NB tlačítko pro přepínání profilů právě v Power4 Gear a to asi v jiným softu nepůjde co? :mad:

Já nikde nenašel žádnou recenzi tohoto programu, nevíte kde se rozebírají podobné prográmky - nějaký stránky s recenzeme například Notebook Hardware Control, nebo něco podobnýho... :? :idea:
Prej mi NHC nepůjde, jelikož je pro Intely a já mám AMD Turion - je to pravda?? :cry:
Dík

Reklama
George007
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Power4Gear nic moc

Příspěvekod George007 » 08 úno 2007 01:40

Už jsem psal. Mám taky Asus a na něm P4G a odinstaloval jsem ho, i na netu se o něm moc pěkně nepíše. Super nebo High perf tam nechá plný výkon procesoru stále, při game se to mění. Vyměň ho za Right Mark Clock, ten je lepší a umí to samé a ukáže Ti teplotu, výkony CPU i OS. A má 4 profily a 6 nastavení výkonu.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”