Minecraft a módy Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Minecraft a módy
Mám problém stáhnul sem si pár módu nakopíroval je do zložky mods do raru minecraft sem dal modloader vymazal sem meta inf a ted kdyz zapnu minecraft bud mi to hned vypne nebo vyhody nejakou hlasku a vypne nebo tam sekne černá obrazovka ale když módy vymažu ze zložky všechno de módy mají jít na mou verzi takže nevím v čem je ten problém
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Minecraft a módy
Nestihnu to ani prečíst text v bílem poly a pozadý modré víc nevim
Re: Minecraft a módy
Tak to natoč frapsem a pak si to v nějakém programu na té hlášce zastav :)
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Minecraft a módy Vyřešeno
Jak sem psal nekdy to hned vypne a tu hlášku to ani nestihne zobrazit
http://s3.amazonaws.com/satisfaction-pr ... inline.png
vyhodí mi to takovýdle neco ale tohle neni moje jenom sem to našel já tam mám více txtu
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2012 11:33) ---
Tak jo už mi to neházý tu chybu jenom to ostane na black screen díval sem se nejaký návody jak to odstranit a nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2012 19:44) ---
Prosím hledal sem na Googli a hodně lidí má takovjej problém ale nemúžu nikde najít rešení má to každej kdo tam dá modloader nebo jenom mod
http://s3.amazonaws.com/satisfaction-pr ... inline.png
vyhodí mi to takovýdle neco ale tohle neni moje jenom sem to našel já tam mám více txtu
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2012 11:33) ---
Tak jo už mi to neházý tu chybu jenom to ostane na black screen díval sem se nejaký návody jak to odstranit a nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2012 19:44) ---
Prosím hledal sem na Googli a hodně lidí má takovjej problém ale nemúžu nikde najít rešení má to každej kdo tam dá modloader nebo jenom mod