Chtěl bych se zeptat, když chci dělat stránky o sportovním klubu a chci tam pravidelně přidávat články (aktuality), je pro takový web vhodný wordpress, nebo znáte nějaký jiný podobný program?
Chtěl bych nějaký takový, aby po vytvoření stránky, bylo vkládání článků co nejjdnoduší.
WordPress nebo něco jiného? Vyřešeno
Re: WordPress nebo něco jiného?
Tady máš srovnání těch nejznámějších: Joomla!, Drupal, a Wordpress. Snad si vybereš. (Snad se za ty tři roky moc nezměnilo.)
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Toto mi toho moc neříká, nenašel by se někdo, kdo by z vlastní zkušenosti mohl určit, co se na stránky o fotbalovém klubu nejvíce hodilo??
Tak kdyz chceš delat stranky , mit je uspesny tak by jsi mel mit vlastni napad co tam psat ? nebo se kazdy dva dny budes ptat co mas napsat ?
//Ltb: zkus si znovu precist puvodni dotaz, o obsah tu vubec nejde...
//Ltb: zkus si znovu precist puvodni dotaz, o obsah tu vubec nejde...
To srovnání je z února 2009 tudíž moc nevypovídající - například Wordpress má spousty změn.
Ale jestli nemáš žádné zkušenosti ani s jedním, podřídil bych se tomu, u kterého najdeš téma pro stránky, které ti bude vyhovovat. Vygoogluj si "wordpress football themes" / Joomla / Drupal.
Další otázka je jak chceš RS používat,... instalovat na vlastní hosting, nebo využít hosting přímo na stránkách redakčního systému,... některé hostingy mají s nekterými RS problém, už to neni tak žhavý, ale přece.
Ale jestli nemáš žádné zkušenosti ani s jedním, podřídil bych se tomu, u kterého najdeš téma pro stránky, které ti bude vyhovovat. Vygoogluj si "wordpress football themes" / Joomla / Drupal.
Další otázka je jak chceš RS používat,... instalovat na vlastní hosting, nebo využít hosting přímo na stránkách redakčního systému,... některé hostingy mají s nekterými RS problém, už to neni tak žhavý, ale přece.
Hele já začínal s wordpressem cca před 4 lety. Neuměl jsem ani základ html, css atd. a přesto jsem tvořil relativně kvalitní stránky. Dnes už vše umím a stále jej používám. Co se jednoduchosti a kvality týče, mohu jen doporučit. Stačí nainstalovat češtinu a jednoduchý web v něm udělá opravdu každý.
(stránka co mám v podpisu je pokusná (bez designu) - to jen, abyste na mne neútočili
)
(stránka co mám v podpisu je pokusná (bez designu) - to jen, abyste na mne neútočili

- linuxwebsite21
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: WordPress nebo něco jiného? Vyřešeno
Dobrý den, obecně bych Vám doporučil zkuste si WordPress, Drupal nebo Joomla a podle toho který Vám bude nejvíce vyhovovat a u toho zustat dle rady od "Antena" obecně každý z výše uvedených CMS má své výhody. Nejvíce využívám Joomla a jsem sním plně spokojen. Snadná správa obsahu, velké množství rozšíření komerčních i nekomerčních s poměrně dobrou komunitou. Tím nechci urazit jiné CMS, ale osobně doporučuji Joomla. Pokud máte známého, který nějaký už CMS využívá zkuste začít s tímto CMS třebas Vám bude také vyhovovat a budete mít ihned po ruce rádce do začátku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4187
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5770
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2472