Dobry vecer, obracim se na Vas s prosbou o radu.
Chci vytvorit skript pro jednoduche TOPovani inzeratu na inzertnim portale (uzivatel zasle na SMS ve tvaru TOP XX, kde XX je cislo inzeratu, ktery si preje topovat). Jako poskytovatel byl zvolen XPay (implementace tohoto systemu by podle toho, co jsem nasel na internetu, mela byt snadna). Problem je ale v tom, ze nejsem schopny nikde v materialech XPay dohledat, co presne by mel takovyto skript obsahovat nebo jednoduchy priklad toho skriptu). Na jejich webovych strankach jsou ke stazeni priklady jen takove, kde jsou napr. videt 2 obrazky a pod nimi moznost hlasovani pro kazdy z nich prave formou zaslani SMS, ale zadny ukazkovy kod nebo neco podobneho k videni neni). Kdyz jsem se obratil na technickou podporu XPay, odpovedi mi bylo, ze vse je popsane v jejich materialech, coz je ale 100strankovy manual, ve kterem proste nejsem schopny dohledat presne to, co potrebuji.
Byl by prosim nekdo tak ochotny, a mohl mi poradit? Nekdo, kdo uz se implementaci podobneho systemu zabyval?
Budu vdecny za kazdou radu.
Dekuji.
XPay.cz - jednoduche Topovani inzeratu pomoci SMS
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: XPay.cz - jednoduche Topovani inzeratu pomoci SMS
nevím jak je to přesně u téhle firmy, ale když jsem něco podobnýho hledal tak jsem se dočetl akorát o tom, že po přijetí platby se může spustit jakýkoliv skript s jakýmikolik parametry
např. TOPuj.php?inz=INZ&time=TIME&IP=IP
např. TOPuj.php?inz=INZ&time=TIME&IP=IP
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
-