Zdravim ,
když chci jít na nějakou stránku tak to po mě někdy chce nějaký certifikát , hledal jsem ale nic jsem nenašel. Může někdo poradit, kde seženu certifikát, či jak se tomu vyhnout.. ? Díky předem za odpověď :)
VIZ příloha - chyba certifikát
Certifikát Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Certifikát
Je tam jen toto.. :(
Když se připojíte k zabezpečeným webovým stránkám, server, na kterém jsou takové stránky hostovány, předloží vašemu prohlížeči takzvaný „certifikát“, kterým se ověřuje identita takového serveru. Certifikát obsahuje informace o identitě, například adresu webových stránek, které ověřuje třetí strana, které váš počítač důvěřuje. Kontrolou, zda adresa v certifikátu odpovídá adrese webových stránek, je možné ověřit, že bezpečně komunikujete s požadovanými webovými stránkami a ne s třetí stranou (například s útočníkem na vaši síť).
Certifikáty mají stanovené období platnosti, podobně jako jakýkoli průkaz totožnosti (například cestovní pas), který máte. Certifikát předložený vašemu prohlížeči není dosud platný. Když je certifikát mimo období své platnosti, není nutné udržovat určité informace o stavu certifikátu (zda byl zamítnut a nemělo by se mu nadále důvěřovat). Proto není možné ověřit, že je takový certifikát důvěryhodný. Neměli byste postupovat dále.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2012 20:08) ---
Vůbec nevím kde certifikát sehnat..
Když se připojíte k zabezpečeným webovým stránkám, server, na kterém jsou takové stránky hostovány, předloží vašemu prohlížeči takzvaný „certifikát“, kterým se ověřuje identita takového serveru. Certifikát obsahuje informace o identitě, například adresu webových stránek, které ověřuje třetí strana, které váš počítač důvěřuje. Kontrolou, zda adresa v certifikátu odpovídá adrese webových stránek, je možné ověřit, že bezpečně komunikujete s požadovanými webovými stránkami a ne s třetí stranou (například s útočníkem na vaši síť).
Certifikáty mají stanovené období platnosti, podobně jako jakýkoli průkaz totožnosti (například cestovní pas), který máte. Certifikát předložený vašemu prohlížeči není dosud platný. Když je certifikát mimo období své platnosti, není nutné udržovat určité informace o stavu certifikátu (zda byl zamítnut a nemělo by se mu nadále důvěřovat). Proto není možné ověřit, že je takový certifikát důvěryhodný. Neměli byste postupovat dále.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2012 20:08) ---
Vůbec nevím kde certifikát sehnat..
-
- Pohlaví:
Když klikneš na Přesto pokračovat, tak by tě to mělo pustit dál. Mně to žádnej certifikát nenabízí.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pustí mě to dál , ale musím to dělat po každý , začalo mi to dělat až poslední dobou.. :(
-
- Pohlaví:
To ty neovlivníš /možná bys musel změnit úroveň zabezpečení - nevím/, to tě bude upozorňovat dokud tam, nebude platný certifikát.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo změnit prohlížeč... Tenhle vir od Googlu je tak bezpečný až je sám sobě nebezpečný a blokuje každou blbost. Zkontroluj ještě nastavení certifikátů v Nastavení, ale neptej se mě, kde to najdeš, protože s tímhle pseudobrowserem nechci mít nic společného :-)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”