jakej je rozdíl mc grafiky na minimum a na maximum? :rofl: kde je ta sestava? jestli to je ta v profilu tak nejspíš bude brzdit procesor
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
nebude sám mám jednojádrový athlon na frekvenci 2.2 Ghz 1gb ram a gtx220 a pez Optifine mi to jede na 30 fps no stress sory nepřečetl jsem si že chceš nahrávat tak to fakt nevím ale když snížíš render distance tak by to jít mohlo
Naposledy upravil(a) Andrew98 dne 16 led 2012 19:37, celkem upraveno 1 x.
Myslíš nahrávat frapsem a upravovat v Camtasii nebo nahrávat zároveň Frapsem i Camtasií? -_- Na téhle sestavě budeš mít 30FPS a méně při natáčení, rozhodně nečekej 60FPS.
jo to ti pojede na full, mě to jelo na full s DualCore E5200 a AMD 4770 a to ještě hostuju 4 servery
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Nechci nic řikat, ale se serverem jsem měl na C2D při natáčení na render distance normal kolem 20FPS.. Dvoujádro není nic extra na natáčení, na starších verzích to šlo ale od 1.8 mi i bez natáčení jede Quad na cca 65%, sice plynule ale vytěžuje to dost. Půjde ti to, ale spíš bych možná přidal na procesoru a jemně ubral na GK.
//Je ti jasný že máš sc. 775 desku a DDR2 ramky, a CPU na socket 1155?
Dobrý den koupil jsem už druhý zdroj do dvouch tisíc. Ale ani jeden zdroj neměl konektory co potřebuji. Hodil bych plánek základových ale velikostní formát nesedí. Konektory o kterých mluvím jsou cpu pwr1 pwr2 děkuji za radu 650w max
Dodatečně...
Poslední příspěvek
Tenhle byl spravne:
Jako pridavne napajeni procesoru zapoj pouze ten 8PIN.
Zdravím,
Jaký monitor by jste mi doporučili k sestavě níže? Aktuálně mám 25" Dell U2515H, který bych chtěl mít jako sekundární a koupit nový primárně na hry, jelikož jsem si zvykl na velikost 25" , tak bych nechtěl menší.
Nepotřebuji nic...
Poslední příspěvek
Jako upřímně moc se v tom nevyznám. Přecházím na PC z notebooku asi po dvaceti letech :D Ale vychází mi to teda hledat 27" QHD. Ještě bych se zeptal jak moc bych měl jít po monitoru s g-sync?
Jakou grafárnu by jste dali k této sestavě?
Převážně na hraní her. preferuji 5080.Původně byla v sestavě tato
Cena sestavy cca do 75 000,- Kč.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Nová generace nVidie se bohužel ukázala být jen refreshem té předchozí s minimálním posunem. RTX 5080 mají a asi ještě chvíli budou mít špatnou dostupnost a přepálené ceny. Přístí týden mají být vydány 5070Ti, ale může to být to samé. :huh: