vypadávání inetu na PC

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

fotti
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

vypadávání inetu na PC

Příspěvekod fotti » 16 led 2012 16:07

zdravím
dříve jsem měl internet rovnou kabelem do PC ale nedávno jsem pořídil kvuli notebooku router, vše jelo v pohodě jak internet na PC který byl zapojenej kabelem z routeru tak i internet na wifině na notebooku. ale před 2týdny jsem měnil HW a přeinstaloval win z XP na win7 a začli potíže.
po zapnutí PC je počítač připojen k síti ale ne k internetu, trvá tak cca 5minut než naskočí i internet. +- jednou za hodinu internet opět vypadne (ale stále jsem v síti,mohu přesouvat soubory mezi notebookem a PC atd.) někdy na minutu,někdy na 5 někdy na půl hodiny. ale na notebooku internet běží stále bez problémů.
zkoušel jsem reinstalovat windows dokonce i jinej typ W7 ale nepomohlo,všechny možný drivery nainstalovány. jedná se o routerTP-link TL-WR340GD

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: vypadávání inetu na PC

Příspěvekod Žbeky » 16 led 2012 16:54

Zkus nastavit IP napevno

Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

fotti
nováček
Stav:

Příspěvekod fotti » 17 led 2012 17:43

jo to jsem zapoměl napsat, nastavit pevnou IP jsem zkoušel,reset routeru taky a nepomohlo. dnes to k naskočení netu trvalo cca 15minut :S na základovce problém nebude podle mě když zapojim internet přímo přes kabel (kterej de normálně do routeru) tak internet jede jak má.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 17 led 2012 17:47

Když dáš tracert 77.75.76.3, kde ti skončí?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

fotti
nováček
Stav:

Příspěvekod fotti » 17 led 2012 18:01

nevím co přesně myslíš ale http://screenshot.cz/HGMZP/pc.jpg

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 17 led 2012 18:05

Toto udělej, až ti to vypadne, teď tam nevidím žádný problém - dostaneš se až na seznam

Zpět na “Sítě - hardware”