Zdravim Vás
nedávno se mi stala menší nehoda - a to, že jsem si do klávesnice vylil pití. Zatim vše funguje jak má, ale problém je ten, že tlačítka hrozně lepí a nedá
se skoro psát. Je nějaký způsob jak tuto vadu odstranit, nebo musim svěřit notebook odborné firmě, aby mi ho vyčistila ? :)
Díky za odpovědi
Politá klávesnice u notebooku
Politá klávesnice u notebooku
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
-
- Pohlaví:
Re: Politá klávesnice u notebooku
Tady záleží jenom na tom, zda si troufáš nb sám rozdělat a klávesnici vyčistit.
Klávesnice na ntb bývá obyčejně jenom "zaluplá". stačí potlačit do pěti-šesti paciček po okraji klávesnice a pak jisnadno odděláš, odpojíš kablík, kterým je připojená a pak ji normálně vem vlhkým kartáčkem třeba
ale pak ji nechej pořádně vyschnout.

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Asi záleží jestli máš notebook ještě v záruce a nebo ne. Pokud ano tak bych to nechal nějaké firmě, protože když se ti zde něco poškodí, tak okamžitě přicházíš o záruku a pokud už v záruce není, tak do toho klidně jdi a podle rady výše ho vyčisti 

Zdroj: Seasonic SS-500ET, T3 500W CPU: QuadCore Intel Core i5 750 2.67GHz RAM: Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 HyperX GPU: MSI GTX 760 2GB OS: Windows 8.1 Pro 64bit
Pokud ji oddělá a opatrně vyčistí, tak natom nemá co zkazit a vyjmutí klávesnice z ntb nikdo nepozná, proto ych se toho nebál ani v záruce.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Pokud bude notebook rozebranej kvůli tomu že v něm bylo vylitý pití tak mu na reklamačím oddělení taky nic neuznaj takže je to jedno. Já bych to rozebral.
Just Fucking Google It!
- Sigmaczek
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejen že by mu nic neuznali , ale myslim, že by mu záruka hnedka propadla .
Ria ria Hungaria...
Notebook již v záruce není. Jedná se o typ Toshiba Satellite A300 - a vůbec nemám páru jak to rozebrat. To musím odstranit hlavní kryt notebooku,
nebo stačí (psáno výše) jenom "nějak vycvaknout" klávesnici a následně vyčistit ?
nebo stačí (psáno výše) jenom "nějak vycvaknout" klávesnici a následně vyčistit ?
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 637
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek