Zdar,stáhl jsem si free Avgčko a když jsem spustil pc analyzer tak mi to vyhodilo tyhle výsledky:
Čím můžu opravit tyto chyby?Jen připomenu že tlačítko opravit použít nemůžu,musel bych mít koupenou verzi...Jo a CCleaner to neopraví...
Antivir AVG - pc analyzer Vyřešeno
Antivir AVG - pc analyzer
Lenovo IP G780
Re: Antivir AVG - pc analyzer
Deframgentaci uděláš ve Windows a registry v Ccleaner.Mazat registry je riskantní a pokud to našlo více než Ccleaner tak to raději nech být.
Než AVG tak to raději Avast.
Než AVG tak to raději Avast.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
PC Analyser ti nadhodí, co je špatně. Když klikneš na opravit, hodí Tě to na web, kde můžeš Tuneup koupit a nebo vyzkoušet (platná 24h).
Případně zde máš dokaz přímo na trialku:
http://www.avg.com/cz-cs/download.prd-tripct
Dále:
- Než Avast tak to raději AVG. (tím chci narazit na to, že každýmu sedí něco jinýho)
-Mimochodem Ccleaner není moc důkladnej čistič. Blue Spirit doporučuje ještě jeden cleaner, kterej je lepší, bere víc do hloubky. Jen si nemůžu vzpomenout na název.
- Defragmentace ve Windows? Né díky, větší paskvil sem dlouho neviděl. To radši Defragler.

http://www.avg.com/cz-cs/download.prd-tripct
Dále:
- Než Avast tak to raději AVG. (tím chci narazit na to, že každýmu sedí něco jinýho)

-Mimochodem Ccleaner není moc důkladnej čistič. Blue Spirit doporučuje ještě jeden cleaner, kterej je lepší, bere víc do hloubky. Jen si nemůžu vzpomenout na název.
- Defragmentace ve Windows? Né díky, větší paskvil sem dlouho neviděl. To radši Defragler.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Takže jak to teda vyřešit?CCleaner jsem zkoušel a ty registry mi to ukazuje v AVG furt.Chtěl bych nějakej program kterej to dá do kupy...Maj tyhlety chyby co mi to ukazuje nějakej vliv na stabilitu nebo rychlost systému?Musim to nějak vyřešit jinak neusnu.
EDIT: Ještě k tý trialce,sice to možná vyřeší problémy teď ale né příště...
EDIT: Ještě k tý trialce,sice to možná vyřeší problémy teď ale né příště...
Lenovo IP G780
-
- Pohlaví:
Na AVG se vykašli - je to k ničemu. CCleaner by to měl vyčistit, zřejmě si nečistil registry - přečti si v FAQ návod - viewtopic.php?f=70&t=5130&p=24467#p24467 . Případně použij http://pcworld.cz/download/ashampoo-win ... darma-9328
No právě CCleaner nepomůže,to už jsem zkoušel
AVG jsem dal pryč a dal jsem antivir od Microsoft...Ale pořád myslim na ty chyby,CCleaner jsem zkoušel jako první a nic...:(

Lenovo IP G780
Po delší době bych chtěl tohle vyřešit protože na to pořád myslim a je možný že je to řešení mého problému.Když zapnu netbook tak příšerně zamrzne.Ale fakt hrozně.Zapnu ho a dvě minutky běží v pohodě a pak najednou začne zamrzat a nejde s nim dělat nic.A taky se stane že se nenačte ani internet.Dole v pravo mám vždycky monitor a konektor pro internet (to značí že síť naběhla) a teď tam mám obrázek jako u wi-fi ale červenej křížek.Ví někdo jakým způsobem nejlépe pečovat o netbook?Nebo spíš o HDD?Pomozte mi prosím nechci aby mi odešel další noťas,to už bych si hodil :)
Lenovo IP G780
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ideální by bylo, kdyby si měl nějakou zprávu (log) o skenu systému, případně si to vyfotil (Detaily...) a vložil sem. Pak by se dalo něco vymyslet. Obrázek je hezkej, takovej barevnej, ale připadá mi to naprosto stejný jako věta: Po dálnici jede hodně aut. Když ty potřebuješ vědět kolik náklaďáků, kolik osobáků, kolik žlutejch a kolik na podvalníku...
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Takže vlastně tohle už řešit nemusím ne?Tím co jsi mi poradil a pomohl v předešlém vláknu :
viewtopic.php?f=46&t=84434
Se vlastně vyčistil disk ne?
viewtopic.php?f=46&t=84434
Se vlastně vyčistil disk ne?
Lenovo IP G780
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen neznám ten AVG Analyzer, četl jsem jen, že má dost falešných poplachů a celkově že není moc spolehlivej.
Pro čištění registru spíš používej CCleaner nebo Wise Registry Cleaner. Je však potřeba si zkontrolovat, co se maže. Samozřejmostí je nechat si automaticky vytvářet zálohu odstraněných položek.
Disk sme vyčistili, tam šlo do pryč 96 MB balastu
Pro čištění registru spíš používej CCleaner nebo Wise Registry Cleaner. Je však potřeba si zkontrolovat, co se maže. Samozřejmostí je nechat si automaticky vytvářet zálohu odstraněných položek.
Disk sme vyčistili, tam šlo do pryč 96 MB balastu
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
A to co sem dneska všechno dělal mám dělat pravidelně?
Protože vem si že já nic moc nestahuju,notas mám na net a občas filmy,jinak hry a takový věci vůbec nestahuju.Mám jen jednu a nic víc.
Tak aby mi ten notas neodešel radši bych to dělal nějak pravidelně víš.Nebo něco co mi jednou za čas ten disk vyčistí.Ale bojim se že ccleaner na to nestačí.
Potřeboval bych nějakej program na "péči" o hdd...Chápeš.
Protože vem si že já nic moc nestahuju,notas mám na net a občas filmy,jinak hry a takový věci vůbec nestahuju.Mám jen jednu a nic víc.
Tak aby mi ten notas neodešel radši bych to dělal nějak pravidelně víš.Nebo něco co mi jednou za čas ten disk vyčistí.Ale bojim se že ccleaner na to nestačí.
Potřeboval bych nějakej program na "péči" o hdd...Chápeš.
Lenovo IP G780
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CCleaner stačí použít jednou týdně. Sem dej pak log, když se ti bude zase zdát, že zamrzá, nebo je zpomalenej, nebo Antivir bude hlásit přítomnost nějakýho šmejda. Nebo se PC prostě rozhodne stávkovat
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”