Zdravím,
delší dobu se už potýkám s problémy na Mumblu, tak to zkusím trochu rozepsat, jestli náhodou nějaký šikula neporadí.
Problém je jednoduše v tom,že čas od času (velmi často ) mě nejde slyšet. Zvláští věc je ta,že občas prostě mumble restartnu a vypojím/zapojím sluchátka a je po potížích.Někdy naopak mumble zapnu,všechno ok,a zničeho nic (sem si opravdu jistý že nic nemačkám,i když to zní divně) si mluvím zase jen sám pro sebe.
Sluchátka mám tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46564 Windows 7,ovladače zvuku Realtek HD,není to problém jen mumblu(zkoušeno ts3,skype)
Připojuji screen jak to vypadá, když připojím kabel mikrofonu - http://imageshack.us/photo/my-images/38 ... jmikr.jpg/
Napadlo mě, že mumble mi reaguje na mikrofon,který je vestavěný v ntb. Pořád mi ale vrtá hlavou, proč to občas jde a občas zkrátka ne.
Díky za rady
//budeš se muset rozhodnout, jestli zlobí sluchátka, nebo mikrofon. Nadpis ukazuje na sluchátka, text příspěvku na mikrofon.
//upraven název tématu
//navíc nefunguje odkaz na czechcomputer
//mmm
Výpadky mikrofonu* Vyřešeno
Výpadky mikrofonu*
Naposledy upravil(a) Micmen dne 28 zář 2011 11:21, celkem upraveno 1 x.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výpadky mikrofonu*
S největší pravděpodobností bude poškozený kabel k mikrofonu, nebo Jack na ntb, do kterého mikrofon připojuješ .
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
me to delalo to same a v miste jak je mikrofon upevnen k sluchatku se proste ukroutil dratek takze to chvili slo chvili ne
//Moje chyba,samozřejmě se jedná o mikrofon, odkaz už jde.ntb nalezne a zareaguje na mikrofon ihned po připojení.Vyzkouším funkčnost na jiném PC/ntb.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Z obrázku je patrné, že mikrofon je ke sluchátkům připojený Jackem 3,5 mm. Máš tedy možnost zapojit mikrofon přímo do ntb a tím zúžit okruh důvodů závady.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
není to slabým připojením inernetu?
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výpadky mikrofonu* Vyřešeno
Opravdu si myslíš, že Micmen čeká od září loňského roku na tvou reakci..?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4393
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 10:39