Soud s The Pirate Bay, ACTA, SOPA, PIPA, etc.

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Jak to vidíte?

Zavřít je až zčernají, jsou to darebáci a patří za mříže!
10
3%
Jsou to hrdinové! Svobodu hrdinům! Free Internet!
214
72%
Je mi to putna, tyhle zavřou najdou se další...
72
24%

Celkem hlasů: 296

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Soud s The Pirate Bay začíná

Příspěvekod X » 21 led 2012 02:40

Navíc ho v cele nenechají vyspat. Ale věřím, že mu nic z toho nebude vadit, až na ty zabavené angličáky ovšem :smile:

Regulovat internet? Kurnik SOPA:

To, že anglická verze Wikipedie včera nabízela místo informací černou stránku, může být pro většinu laiků jediným viditelným výsledkem reakce značné části profesionální veřejnosti na snahu amerických zákonodárců regulovat internet ...

http://www.dsl.cz/clanek/2567-regulovat ... urnik-sopa

Reklama
Moony
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Moony » 21 led 2012 12:26

Kdyby se prodával SW minimálně za poloviční cenu, tak by nebylo tak rozšířené pirátství ;-)
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm

Fílek
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Fílek » 21 led 2012 13:01

Ale stejně i kdyby všechno stálo 100Kč tak si to většina radši stáhne zadarmo ;)

maiki
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod maiki » 21 led 2012 16:44

"Chjo, at zije idiotstvi v USA, prisel sem tak o 10gb zalohy dat jen kvuli USA. To jim teda dekuji. Vyuzival sem Megaupload pro zalohu svych dat a ted je videt ze si musim najit jiny server kde muzu opet zalohovat data."

Taky jsem tam měl pár svých uploadů, ale nebylo to až tak důležité. Jinak své zálohy mám na Google Docs. Myslím si, že dávat zálohy na servery typu Rapidshare, Megaupload apod. je hloupost. To tě mělo přece napadnout, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až...

pukasinek
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod pukasinek » 21 led 2012 23:12

Ta IP adresa je prý podvrh, oficiálně žádný další Megaupload neexistuje :)

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 led 2012 01:12

Není to podvrh, každý web má IP (čísla) a z toho se odvozují "lidské" názvy, PC-HELP má nyní IP: 81.91.82.97. Navrhuji bojkot všeho amerického, nekupujte americký šmejd a oni to poznají na vlastní kůži, zač je toho loket!

Megaupload: zásah amerických úřadů je principiálně neakceptovatelný:

Kim Dotcom jistě není Robin Hood a jeho aktivity mají k čestnému podnikání daleko. Způsob zásahu proti němu a službě Megaupload ze strany USA to ale neospravedlňuje ani v nejmenším ...

http://www.cnews.cz/megaupload-zasah-am ... ptovatelny

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 22 led 2012 14:36

X:Už by jsi si mohl odpustit ty neustálé výpady proti USA.Nemusíš je mít rád, ale ostatní by jsi mohl vynechat.Jedna věc je tahle kauza a druhá věc jsou američané.Blbosti dělají všechny státy a úřady.U nás je toho požehnaně.Pokud jde o ten "americký šmejd",tak jejich výrobky se většinou dají jen těžko srovnávat s evropskýma a nedej bože třeba s čínskýma.opravdu všude se najdou blbci.Ale oni toho světu přinesly daleko víc užitečnějšího než špatného.Kdybych si měl vybrat mezi naším pseudonárodem a USA tak tu naši českou kotlinu zavezu hnojem.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 22 led 2012 14:57

liborek:
Jestliže je český národ pseudonárodem, co je potom za národ ten americký, když z tohoto kontinentu pocházejí jen indiáni?
Jak si myslím, že nadávat na vše americké je hloupost (je toho tam jak mnoho k obdivu, tak dost i toho následování nehodného), urážet vlastní národ („pseudonárod“) mi připadá hodně hloupé, čecháčkovsky zaprděné.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 22 led 2012 15:19

Myloš:Z wikipedie:Národní příslušnost je formována na základě působení různých faktorů, především geografických a jazykových, ale také politických, ekonomických a náboženských. Příslušníky národa většinou spojuje společná kultura, historie a jazyk, často i hospodářský život a obývané území.
Národ nemusí mít nic společného s tím kdo na jakém území dříve žil apod./Viz.Indiáni/A tím "pseudonárodem" jsem měl na mysli ,to,že tady se každý hlásí k národu jen když hrajeme nějaké finále v hokeji apod.Ale jinak je mu to fuk.
A pokd jde o to ke kterému národu inklinuji....Prostě mám daleko raději američany než nás.Je mi 50.let a tak nějaké zkušenosti už jsem pobral a můžu si svůj názor dovolit.Možná s tím "hnojem" jsem to trochu přehnal,ale kdo někdy neujede. :D Každopádně v tom snad není nic čecháčkovsky zaprděné uže jen proto, že to bych vlastně patřil k těm co je nemám v lásce. :? Zdůrazňuji, že opravdu nehážu všechna do jednoho pytle,protože i v tomto národě se najde mnoho dobrých a statečných lidí.
No nebudu to dál rozebírat je to vlastně O.T.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 led 2012 20:14

Celosvětový bojkot USA začal, na zahraničních webech se objevují zprávy, že server Fileserve začal blokovat americké uživatele ...

Moony
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Moony » 22 led 2012 22:04

Na lidovkách psali, že jsou obavy, zda by mohli zrušit naše ulozto.cz a ten člověk to tam vyvrátil.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 23 led 2012 08:56

X píše:Navrhuji bojkot všeho amerického, nekupujte americký šmejd a oni to poznají na vlastní kůži, zač je toho loket!

Jen s dovolením doplním zbytek, který si psal do diskuze na zive. :lol:

X píše:"Jsem i pro zaminování Hormuzského průlivy Iránci a požadavkem Číny, na okamžité splacení dluhu USA u ní Ať se USA potopí. Když tak ctí (především své) právo, ať vratí veškerou ukradenou indiánskou půdu!"
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”