Myloš:Z wikipedie:Národní příslušnost je formována na základě působení různých faktorů, především geografických a jazykových, ale také politických, ekonomických a náboženských. Příslušníky národa většinou spojuje společná kultura, historie a jazyk, často i hospodářský život a obývané území.
Národ nemusí mít nic společného s tím kdo na jakém území dříve žil apod./Viz.Indiáni/A tím "pseudonárodem" jsem měl na mysli ,to,že tady se každý hlásí k národu jen když hrajeme nějaké finále v hokeji apod.Ale jinak je mu to fuk.
A pokd jde o to ke kterému národu inklinuji....Prostě mám daleko raději američany než nás.Je mi 50.let a tak nějaké zkušenosti už jsem pobral a můžu si svůj názor dovolit.Možná s tím "hnojem" jsem to trochu přehnal,ale kdo někdy neujede.

Každopádně v tom snad není nic
čecháčkovsky zaprděné uže jen proto, že to bych vlastně patřil k těm co je nemám v lásce.

Zdůrazňuji, že opravdu nehážu všechna do jednoho pytle,protože i v tomto národě se najde mnoho dobrých a statečných lidí.
No nebudu to dál rozebírat je to vlastně O.T.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.