Ahoj, kamarád má probém s počítačem. Přepošlu sem co mi psal.
PC vždcky jak se ukáže načítám windows tak se restartne a zapne se od znova a dělá to pořád dokola.
//Potom mi ještě psal toto:
Dalo by se nějak zachránit data z toho komplu? spolužák mě říkal že když dám na flešku linux tak by jsem si to mohl nějak na to vytáhnout.
Problémy při startu PC, po načítání Windows se restartuje
-
- Pohlaví:
Re: Problémy při startu PC, po načítání Windows se restartuj
Otázkou je, zda to způsobuje SW, např. poškozený systém, anebo HW, např.zdroj. Musí dát víc informací. Složení počítače, včetně zdroje a jaký je to systém.
V prvním případě by data pomocí linuxu vytáhl, ve druhém samozřejmě ne, protože PC nespustí.
Pro začátek ať vše v PC odpojí a nechá jenom GK a jednu RAM. PC by měl nastartovat s hláškou že nemá z čeho bootovat. Následně připojovat ostatní komponenty a zjistí, která to restartuje.
V prvním případě by data pomocí linuxu vytáhl, ve druhém samozřejmě ne, protože PC nespustí.
Pro začátek ať vše v PC odpojí a nechá jenom GK a jednu RAM. PC by měl nastartovat s hláškou že nemá z čeho bootovat. Následně připojovat ostatní komponenty a zjistí, která to restartuje.
Jestliže se dostaneš do nouzového režimu, zakaž automatické restarty při selhání a vypiš potom údaje z BSOD.
Nevím, co máš za Windows, v Ixpéčkách se to dělá takhle:
Pravým myšítkem Tento počítač → Vlastnosti → záložka upřesnit → v sekci Spuštění a zotavení systému tlačítko nastavení → zrušit zaškrtnutí políčka Automaticky restartovat.
Nevím, co máš za Windows, v Ixpéčkách se to dělá takhle:
Pravým myšítkem Tento počítač → Vlastnosti → záložka upřesnit → v sekci Spuštění a zotavení systému tlačítko nastavení → zrušit zaškrtnutí políčka Automaticky restartovat.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Nebo po startu PC mačkat F8 a vybrat možnost "Nerestartovat v případě chyby", pak jen vybrat OS.
BlueSpirit: Ještě CPU.
BlueSpirit: Ještě CPU.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Už jsem viděl magora kterej kvůli pomalýmu startu Photoshopu přikryl počítač dekou a shořela mu grafika, ale bez CPU opravdu PC nikdo nezapíná.
Přikryl dekou? Proč?
Ale když laikoj řekneš aby tam nechal jen RAM a GK tak tam nechá jen tu RAM a GK, o CPU nikdo nepsal že tam má bejt tak ho tam nedá.

Just Fucking Google It!
Kamoš je IT negative, tak jsem vzal komp dom. Problémy zjevně způsobuje HDD. Když jsem komponenty odpojil a nechal jen CPU, RAM a GK, tak mi to opravdu psalo, že není z čeho bootovat, po připojení HDD se při startu W pc restartuje. Do nouzáku najet nemohu, chvíli černá obrazovka a pak znovu bootování.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2012 12:32) ---
Ještě jsem chtěl zkusit ten HDD v mým PC, ale on má IDE a já SATA...
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Led 2012 12:32) ---
Ještě jsem chtěl zkusit ten HDD v mým PC, ale on má IDE a já SATA...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Opravit systém pomocí instalačního CD.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2718
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
31 črc 2024 12:48
-
- 4
- 3602
-
od pcmaker
27 říj 2024 10:14
-
- 4
- 2575
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2548
-
od PARKR
11 led 2025 15:10
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5040
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”