Zdravím měl bych dotaz ohledně ovladače Catalyst Control center který mi píše neustále Program přestal pracovat.. Vlastním windows vista a DEP mám vyplý. Neděje se mi to pouze u tohoto, ale bez tohoto ovladače můj ntbk nemůže fungovat. Pokud víte jak se této hlášky úplně zbavit tak zkuste poradit budu jen rád.
Notebook: Acer Aspire 5535
Grafická karta: ATI Radeon HD 3200 Graphics
Procesor: AMD Athlon(tm) X2 Dual-Core QL-60 1.90 Ghz
Pamět: 4Gb
Typ: 32b vista Home Premium.
D
CCC-Catalyst Control center
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CCC-Catalyst Control center
Zkus aktualizovat ovladač GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Stáhni si ovladače z AMD.com a v instalaci najdeš položku AMD Vision Center - tak to je ono. Raději ale přeinstaluj všechno znovu.
A nebo teoreticky můžeš přes msconfig vypnout auto spouštění, nicméně to problém trvale nevyřeší.
A nebo teoreticky můžeš přes msconfig vypnout auto spouštění, nicméně to problém trvale nevyřeší.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
Když aktualizuju ovladač a chci ho spustit píše to tu hlášku co jsem napsal Program přestal pracovat, ale pouze u novějšího. Na starém ovladačí to jede bez problémů.
Tak jedině ponechat starší verzi a počkat, než vyjde hotfix nebo nová verze.
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm