Zdravím,
potřeboval bych poradit jak docílit toho, aby se mi soubory (filmy) s příponou MKV asociovali s KMP. Totiž, soubory se v KMP otevírají ale narozdíl od AVI a čehokoliv jiného, mají soubory s příponou MKV takovou tu hnusnou bílou ikonu "neznámého souboru" s malou ikonou KMP uvnitř. Ostatní filmy mají jako ikonu jakýsi náhled filmu jen u toho MKV se mi nějak nedaří toho docílit. A vím, že to jde, už jsem to tak měl... Jen nevím, co jsem kde naklikal. Poradí někdo jak na to? Díky
Asociace MKV v KMPlayeru
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Asociace MKV v KMPlayeru
Nevím tvůj systém, tedy XP. Pravou myši klikni na soubor, otevřít v programu /vybrat ze seznamu/, procházet, vybrat program a zaškrtnout K otevření souborů tohoto typu vždy použít vybraný program.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Mám W7, omlouvám se, ze zvyku už to neřeším... To jsem samosebou udělal, když na soubor poklikám, otevře se v KMP ale je to asi jakoby ho KMP "neznal". Tady je pro lepší popis obrázek z průzkumníka.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Nikdo nic už?
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Fakt už nikdo nevíte. Jakože trošku lehčímu puntičkáři mi to leze slušně na nervy 

-
- Pohlaví:
Možná bych zkusil ten KMP odinstalovat a asociaci zaškrtnout při nové instalaci, ta nabídka tam nejspíš bude.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No, ona je i v nastavení a MKV tam je ale prostě to nejede. Ale zkusim sehnat nejnovější verzi teda. Jenom, pokud vím, originální web je snad v čínštině takže odkud tahat nejnovější verzi?
EDIT tak v Korejštině
EDIT tak v Korejštině

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”