Rychlost Downloadu

...

Moderátor: Mods_senior

Veetec
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Rychlost Downloadu

Příspěvekod Veetec » 22 led 2012 14:11

Zdravíčko, potřeboval bych poradit, mám problém se stahováním. Stahuju momentálně např. z ulozto.cz, z premium účtu.
Stahuju velkou hru, rozděůenou na 2x 7GB ISO. První část jsem začaql stahovat z notrebooku, kde mi rychlost kolísá mezi 100-700kb/s, celková doba stažení cca 3hod. Tak jsem si řekl, že druhou část stáhnu ze stolního PC. Do notrebooka stahuju přes wifi, do PC jsem začal stahovat taky přes wifi, ale rychlost byla max. 150kb/s, tak jsem wifi odpojil a zapojil kabel, ale rychlost je pořád max.150 kb/s, celková doba stažení 15 hodin..škandál..
Tady je výsledek měření na Rychlost.cz (ze stolního PC):

Výsledek testu (rychlost, kvalita)
Download: 2 712,40 kbit/s (339,05 kB/s) 1 výborné
Upload: 124,51 kbit/s (15,56 kB/s)
Web odezva: 79ms106.3ms141.9ms 3 dobré
Stabilita: 49.9 % 3 dobré

Děkuju všem za rady!

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Rychlost Downloadu

Příspěvekod Pic » 22 led 2012 16:29

Jednak si přečti pravidla tohoto fóra a tak se dozvíš, že nelegální programy zde neřešíme. Problém rychlosti stahování může být v routeru, nebo také u poskytovatele připojení, či v momentálním vytížení linky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

556996324
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod 556996324 » 22 led 2012 17:43

Stabilita nic moc a dowland pises ze ti jede 150kb/s a v testu ti vyslo 339kb/s tak to odpovida aspon ja to mam taky tak ;)

ponik
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ponik » 22 led 2012 18:13

To že píše že stahuje hru neznamená že stahuje warez ale klidně to může bejt freečko nebo k tomu má serial ale zlomilo se mu DVD, to že se tu nelegální soft neřeší je dobře, ale netřeba hned omlátit pravidla každýmu kdo napíše "stahuji" a "software" do jedny věty.
K dotazu, pokud sou oba počítače na stejné Wi-Fi síti tak je zpomalení normální pokud máš premium učet tak stahuješ max. možnou rychlostí kterou ti je server a isp v danou chvíli schopen poskytnout, a ta se logicky rozdělí mezi oba počítače.

Veetec
nováček
Stav:

Příspěvekod Veetec » 22 led 2012 20:56

Aha, tak děkuju. Myslel sem že ze stejnýho routeru to musí stahovat rychlejc po kabelu než přes wifi.. Navíc když nechám oba kompy stahovat zároveň přes wifi z jednoho routeru, tak na jednom kol.ísá rychlost mezi 100-700 kb/s a na druhym 70-150 kb/s.. to stejně nějak nechápu, ale to je jedno, s tim asi stejně nic nenadělám. Děkuji všem zuřivě..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 23 led 2012 00:46

To ponik
Stahuju velkou hru, rozděůenou na 2x 7GB ISO

Znáš takovou hru free - tak sem hoď link. Je-li dobrá rád si ji také stáhnu. Nota bene na dotaz jsem tazateli odpověděl. Silně pochybuji, že si tazatel vůbec pravidla tohoto fóra přečetl, stejně jako většina nových návštěvníků.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

TSY
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod TSY » 23 led 2012 01:06

Já bych tu v tomto případě ani neřešil jestli stahoval legální či nelegální obsah, protože od toho se problém neodvíjí. Ale berme to prostě tak že si chtěl stáhnout nějaký soubor z určitého serveru.. Podle mě asi bylo Uloz.to příliž vytížené a proto to stahovalo pomaleji mě se to taky už stalo, ale u Free stahování tam je limit 300Kb/s to je rychlost kterou normálně odtamtud stahuju, ale stalo se mi taky že to tahalo jen 70Kb/s.
Základní Deska : MSI Z87-G45 Gaming, CPU : Intel Core i7-4770K 3,5 GHz @ OC 4,2 GHz, 1,214V FAN : Noctua NH-U12P SE2, RAM : 16GB Kingston Black Series (2x8 GB, 1600 MHz, CL10) GPU : nVidia MSI GTX 760 2GB, Zdroj : Seasonic M12II-620W, SSD : Samsung EVO 840, basic 120GB, HDD : Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB, Seagate SV355 7200.14 - 3TB

gabriel
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod gabriel » 26 led 2012 14:24

Pokud máš povolenou rychlost stahování dohromady 700kb/s, tak to je pro všechny počítače v té síti a ty si to mezi sebou dělí. Takže jakmile začneš stahovat na druhym, tak ti to vezme rychlost z toho prvního PC. A pokud v tu dobu na té samé síti bude ještě někdo, tak se ti to sníží ještě víc. Plus jak napsal TSY tak to že je to možný stahovat až neomezenou rychlostí neznamená, že to zrovna v tu dobu půjde. A jak řekl Pic neexistuje tak velká free hra, takže je i možné, že moderátoři ten link označili pro spomalení než se k němu dostanou a smažou ho, protože to porušuje jejich pravidla o ilegálním software.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 26 led 2012 15:35

To TSY - co Ty neřešíš, řeší pravidla tohoto fóra.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
    od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě
    6
    4951
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    26 lis 2024 12:48

Zpět na “Vše ostatní (inet)”