BF3 vs Cod:MW2 Vyřešeno
Re: BF3 vs Cod:MW2
MW3 je svojou podstatou len predrazeny datadisk do MW podserie, pretoze neprinasa absolutne nic nove, iba lokacie, kde sa hra odohrava a samozrejme posun v pribehu, zatial co BF3 je skoro plnohodnotny (IMHO tak na 80%) nastupca BF2. Proste BF3 je normalna evolucia, MW3 len zmykanie penazi.
► Zobrazit spoiler
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám jak BF3, tak i MW3. BF koupený u CZC za 1300 včetně DLC a MW3 z Aukra za 370 Kč. Ze začátku jsem hrál jem MW3. Líbil se mi singl. Lepší jak u BF3, ale pak jsem pustil BF3 mulťák a na MW3 se už je práší. Neskutečně to vtáhne člověka do hry a když ví, jak se reálně chovají zbraně a ty zvuky k tomu, demolice, tak má zábavu na hezkou chvíli. Peněz za BF3 rozhodně nelituju...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no ale mě se moc nelibi mp protože ho fakt neumim
a singl je takovy vic filmovy ne? a navic když to zkazim tak se nic neděje a hraji znovu

Neres kup si BF3 všechno se dá naučit hrát je to uzasna hra
Upřímně jedna jako druhá hra mají svojí hodnotu především v MP. Pokud tě nebaví MP a chceš hrát FPS s lepším SP, podíval bych se radši po něčem jako bioshock nebo borderlands..
nenene bioshock nikdy vice a borderlands taky a fallout taktež ne :-/ nemam rad střileci rpg :-/ chci čistou valečnou akci
a asi tedy ten bf3 :-/ je za stejnou cenu tak asi ten :-) ps:556996324 pišeš jak čuně
(vtip)

Jestli chceš čistou válečnou akci, tak si sežeň Armu, ne tyhle arkády.. :)
nee tak zas jsem to nemyslel
ne zas tak moc realnou

takže asi to vypada na ten BF3 a ještě jeden dotaz jsou v nějakem dilu v call of duty dostupna vozidla?? třeba v mp?
Call of duty nemá v mulťáku vozidla a to jen velký rozdíl mezi oběma hrama.Mám BF3 i Call of duty a hraju jen BF3,BF2.Za Call of duty to byla škoda peněz.
ok tak beru ten BF3 a ještě maly dotaz když si to objednam tak mi přijde krabicova verze nebo např jen kod ke staženi??
U krabicové verze ti přijde klasické dvd a když objednáš ještě datadisk neboli dlc tak ti přijde obal s kodem ke stažení a nainstaluje se ti to samo